ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κοουτίνιο

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κοουτίνιο

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Λίβερπουλ, ο Φελίπε Κοουτίνιο δεν έχει υποστεί κάταγμα στο δεξί αστράγαλο, όμως τα πάντα θα επιβεβαιωθούν μετά την μαγνητική τομογραφία που θα υποβληθεί ο Βραζιλιάνος σταρ.

Ο τραυματισμός του Φελίπε Κοουτίνιο στο 30ό λεπτό της αναμέτρησης μεταξύ της Λίβερπουλ και της Σάντερλαντ "πάγωσε" τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τους φιλάθλους. Ο Βραζιλιάνος σταρ έγινε αναγκαστική αλλαγή, ύστερα από σύγκρουση που είχε με τον Ντιντιέ Εντόνγκ, αποχωρώντας μάλιστα με το φορείο.

Αρχικά, υπήρξαν φόβοι για κάταγμα στον δεξί αστράγαλο, όμως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των "κόκκινων", ο 24χρονος άσος έχει γλιτώσει τα χειρότερα. Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε χαρακτηριστικά:

"Δυστυχώς δεν γνωρίζω το διάστημα απουσίας του. Πρέπει να περιμένουμε την μαγνητική. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως πρόκειται για πρόβλημα στον αστράγαλο. Πονούσε αρκετά, αλλά σιγά σιγά ο πόνος υποχωρούσε. Αρχικά, ήταν πολύ επώδυνο, όμως στο ημίχρονο μού αποκάλυψε πως αισθανόταν καλύτερα. Είμαι απ' τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος, επομένως ελπίζω πως θα μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις από αύριο".

Δείτε την στιγμή που αποχωρεί με το φορείο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αγωνία για τον τραυματισμό του Κοουτίνιο
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ