ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φοράει ξανά τη φόρμα της Λίβερπουλ ο Τζέραρντ

Φοράει ξανά τη φόρμα της Λίβερπουλ ο Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ θα φορέσει ξανά αθλητική περιβολή της Λίβερπουλ και θα πατήσει το χορτάρι, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ, έστω κι ως προπονητής.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, επέστρεψε στον σύλλογο τον οποίο οδήγησε στην κορυφή, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα την Παρασκευή.

Ο 36χρονος Άγγλος, ο οποίος τον περασμένο Νοέμβριο κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, έχει πάρει ήδη τα πρώτα πτυχία προπονητικής και αναζητούσε πεδίο για να κάνει την αρχή. Αυτό το βρήκε εκεί όπου θεωρείται ακόμα "βασιλιάς", στη Λίβερπουλ, η οποία του προσέφερε ρόλο στις ακαδημίες της.

"Ο θρύλος των Κόκκινων θα εργαστεί ως προπονητής στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του Κίρκμπι, όπου θα αναλάβει έναν ευρείας κλίμακας ρόλο στην επαγγελματική ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών", αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Ο Τζέραρντ θα πιάσει δουλειά από τον Φεβρουάριο, έχοντας επισκεφτεί αρκετές φορές τις ακαδημίες της ομάδας όπου πέρασε 17 χρόνια από τη στιγμή που σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Φοράει ξανά τη φόρμα της Λίβερπουλ ο Τζέραρντ

"Μοιάζει με ολοκλήρωση του κύκλου. Επιστρέφω στο σημείο όπου επαγγελματικά άρχισαν όλα. Πάντως, δεν πρόκειται για απόφαση βασισμένη στο συναίσθημα. Έχει να κάνει με το τι μπορώ να συνεισφέρω στη Λίβερπουλ. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να εξηγήσω στον κόσμο τι σημαίνει αυτός ο ποδοσφαιρικός σύλλογος για μένα, αλλά όταν έμαθα ότι η επιστροφή μου έχει σοβαρές πιθανότητες, ήθελα να διασφαλίσω ότι αφορούσε έναν σημαντικό ρόλο και έναν ρόλο στον οποίο πραγματικά θα μπορούσα να βοηθήσω τον οργανισμό", δήλωσε ο Τζέραρντ.

Μετά από 710 εμφανίσεις, 186 γκολ, δέκα τρόπαια, τα απερίγραπτα συναισθήματα του 2005 και την αποχώρηση τον Μάιο του 2015, ο Τζέραρντ επιστρέφει στο Μέρσεϊσαϊντ, όπου θα αλλάξει σελίδα στην καριέρα του στο άθλημα, με το όνειρο να φτάσει στα ίδια ύψη και ως προπονητής.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ