ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φίναν: "Είμαι ο ήρωας της Πόλης για τη Λίβερπουλ, γιατί..."

Φίναν: "Είμαι ο ήρωας της Πόλης για τη Λίβερπουλ, γιατί..."
© BOB THOMAS/GETTY IMAGES

Ο Στιβ Φίναν εξήγησε στο βρετανικό Τύπο γιατί θεωρεί τον εαυτό του, ήρωα του τελικού του Champions League στις 25 Μαΐου του 2005 στην Κωνσταντινούπολη, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μίλαν. Απίστευτη, η δικαιολογία του.

Μία απίστευτη δικαιολογία έδωσε ο Στιβ Φίναν για το γεγονός ότι θεωρεί τον εαυτό του, ήρωα του τελικού του Champions League του 2005, στην Κωνσταντινούπολη. Ποια ήταν αυτή; Το γεγονός ότι τραυματίστηκε κι αναγκάστηκε να παραχωρήσει τη θέση του στον Ντίετμαρ Χάμαν, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

"Πάντα έλεγα ότι άλλαξα το ματς, εκείνη τη νύχτα. Εάν δεν είχα τραυματιστεί, δε θα κερδίζαμε το τρόπαιο. Ο τραυματισμός μου, ήταν το καλύτερο που συνέβη στη Λίβερπουλ.

Με την αποχώρησή μου, ο Ράφα Μπενίτεθ άλλαξε το σύστημα. Ο Χάμαν ήταν τόσο σημαντικός, για την επιστροφή μας στο ματς. Έκανα θεραπεία, κι έχασα και τα τρία γκολ. Αλλά καταλάβαινα, τι γινόταν. Ήξερα ότι σκοράραμε, γιατί ο θόρυβος ήταν δυνατός", υποστήριξε ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ. Ειλικρινής αν μη τι άλλο, όσον αφορά το συγκλονιστικό τελικό του 2005 και την ολική επαναφορά της Λίβερπουλ, απέναντι στη Μίλαν.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ