ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φαβορί για Βαϊνάλντουμ η Λίβερπουλ

Football - Newcastle United v Norwich City - Barclays Premier League - St James' Park - 18/10/15
Georginio Wijnaldum celebrates scoring the sixth goal for Newcastle United and his fourth
Action Images via Reuters / Lee Smith
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.
Football - Newcastle United v Norwich City - Barclays Premier League - St James' Park - 18/10/15 Georginio Wijnaldum celebrates scoring the sixth goal for Newcastle United and his fourth Action Images via Reuters / Lee Smith Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. REUTERS

Ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο της Λίβερπουλ, η οποία είναι διατεθειμένη να βγάλει από το πορτοφόλι της ένας πολύ μεγάλο ποσό. Που φτάνει για να τον κάνει δικό της;

Η ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση είναι μεγάλη στη Λίβερπουλ, η οποία τη νέα αγωνιστική περίοδο θέλει να παρουσιαστεί πιο συνεπής στη διεκδίκηση των στόχων της. Ο Γιούργκεν Κλοπ "χτίζει" την ομάδα που θα παλέψει για την κατάκτηση της Premier League, με το όνομα του Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ να είναι αυτό που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του.

Ο 25χρονος μέσος αναμένεται να αποχωρήσει από τη Νιουκάστλ, με την ομάδα του λιμανιού να προσφέρει το ποσό των 30.000.000 ευρώ (25.000.000 λίρες, για την ακρίβεια) προκειμένου να τον κάνει δικό της. Από τη στιγμή που γνωρίζουν ότι δεν έχουν τα "όπλα" για να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους, οι "καρακάξες" θα επιδιώξουν να γεμίσουν τα ταμεία τους ώστε στη συνέχεια να "γεμίσουν" σε περισσότερες από μα θέσεις, μετ ο εισπραχθέν ποσό.

Παρεμπιπτόντως, η Νιουκάστλ ένα χρόνο νωρίτερα (το 2015) είχε αγοράσει τα δικαιώματα του Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ έναντι του ποσού των 17.300.000 ευρώ (14.500.000 λίρες), δίχως όμως να καταφέρει να τον... απολαύσει για περισσότερο από μια σεζόν. Ο υποβιβασμός στην Championship αρκεί για να τον πάρει μακριά από τις "καρακάξες", που όπως όλα δείχνουν θα παραχωρήσουν το πιο ακριβό περιουσιακό τους στοιχείο στη Λίβερπουλ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ