ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φανταστικό γράμμα: "Κανείς δεν θέλει τη φανέλα του αριστερού μπακ"

Liverpool's Andrew Robertson during the English FA Cup Third Round soccer match between Liverpool and Everton at Anfield in Liverpool, England, Friday, Jan. 5, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Andrew Robertson during the English FA Cup Third Round soccer match between Liverpool and Everton at Anfield in Liverpool, England, Friday, Jan. 5, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Άντι Ρόμπερτσον έφτιαξε τη μέρα ενός μικρού φίλου της Λίβερπουλ, χαρίζοντάς του μια φανέλα του Φιρμίνο, ως επιβράβευση για την υπέροχη ενέργειά του. Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Ο μικρός Άλφι Ράντφορντ, οπαδός της Λίβερπουλ, χάρισε το χαρτζιλίκι του σε εστία σίτισης στο Άνφιλντ. Η υπέροχη ενέργεια του πιτσιρικά δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Άντι Ρόμπερτσον, ο οποίος εντυπωσιάστηκε τόσο που αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον μικρό Άλφι, το οποίο και συνόδευσε με μια υπέροχη επιστολή.

Ιδού:

"Αγαπητέ Άλφι,

Είμαι ο Άντι Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ. Είδα στο twitter ότι έκανες κάτι πολύ ιδιαίτερο για τις εστίες σίτισης στο Άνφιλντ χθες το βράδυ. Θυμάμαι από τότε που ήμουν στην ηλικία σου πόσο σημαντικό είναι το χαρτζιλίκι και πως υπάρχουν εκατοντάδες πράγματα που θα μπορούσες να είχες αγοράσει για τον εαυτό σου με αυτό.

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός πως το έδωσες σε ανθρώπους που περνούν δύσκολες στιγμές και χρειάζονται βοήθεια για να τα βγάλουν πέρα. Επίτρεψε μου να σου πω ότι αυτό (σ.σ που έκανες) είναι εκπληκτικό και παράδειγμα για όλους εμάς τους υπόλοιπους που δείχνει πως το να λίγη φροντίδα και σκέψη για τους άλλους είναι πραγματικά κάτι πολύ σημαντικό - επίσης είναι και πολύ Λίβερπουλ! Οι εστίες σίτισης είναι ένα θέμα που "αγγίζει" την καρδιά μου και αυτό που έκανες θα μου μείνει για πολύ καιρό.

Τέλος πάντων, (σ.σ αυτό είναι) το νόημα αυτού του γράμματος. Έκανες κάτι απίστευτο για τους άλλους ανθρώπους χωρίς να περιμένεις κάτι ως αντάλλαγμα. Γι' αυτό θέλω να βεβαιωθώ ότι θα επιβραβευθείς.

Έχω μια φανέλα του Ρομπέρτο Φιρμίνο από την τρέχουσα σεζόν και του ζήτησα να την υπογράψει για σένα, ως "ευχαριστώ" γι' αυτό που έκανες για τις εστίες σίτισης. Ας είμαστε ειλικρινείς Άλφι, κανείς δεν θέλει τη φανέλα του αριστερού μπακ γι' αυτό σου έχω αυτή του Φιρμίνο. Ελπίζω να είσαι οκ με αυτό".

Κεντρική photo: AP/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ