ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Έσφαξε με το... βαμβάκι τον Μπαλοτέλι ο Τότι

Έσφαξε με το... βαμβάκι τον Μπαλοτέλι ο Τότι

Τέσσερα χρόνια μετά το διάσημο επεισόδιό τους στον τελικό του Coppa Italia, ο Φραντσέσκο Τότι ασχολήθηκε ξανά με τον Μάριο Μπαλοτέλι. Και μόνο μέλι δεν έσταξε για τον φορ της Λίβερπουλ.

Ο τελικός του Coppa Italia το 2010 είχε βρει την Ίντερ να επικρατεί με 1-0 της Ρόμα και να κατακτά το τρόπαιο (στο δρόμο προς το τρεμπλ) ωστόσο είχε σημαδευτεί και από μία φάση που είχε πρωταγωνιστές τους Φραντσέσκο Τότι και Μάριο Μπαλοτέλι.

Αυτή είχε λάβει χώρα λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, με τον καπιτάνο της Ρόμα να χτυπάει από πίσω τον "Super Mario" και να αντικρύζει απευθείας κόκκινη κάρτα αλλά και να τιμωρείται στη συνέχεια με αποκλεισμό για τέσσερα ματς.

Από τότε οι δύο συμπατριώτες δεν έχουν και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις και αυτό φάνηκε και από την τελευταία τοποθέτηση του 38χρονου άσου των Ρωμαίων όταν του ζητήθηκε να δώσει κάποιες συμβουλές στον -κατά 14 χρόνια μικρότερό του- Μπαλοτέλι.

"Δεν έχω να δώσω κάποια συμβουλή στον Μπαλοτέλι. Όλοι προσπαθούν να το κάνουν αυτά αλλά αυτός δεν ακούει κανέναν", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως ο "Super Mario" εξακολουθεί να ψάχνει τον καλό του εαυτό από το ξεκίνημα της σεζόν καθώς μετράει μόλις 2 γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις (1 στο Champions League και 1 στο League Cup) ενώ παραμένει "άσφαιρος" στο πρωτάθλημα.

Το σκληρό τάκλιν του Τότι στον Μπαλοτέλι (Ρόμα - Ίντερ / τελικός Coppa Italia 2010):

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ