ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Επιστροφή Στέρλινγκ στις προπονήσεις της Λίβερπουλ

Επιστροφή Στέρλινγκ στις προπονήσεις της Λίβερπουλ

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ, αφού δήλωσε... άρρωστος δύο φορές και του τα "έχωσε" ο Στίβεν Τζέραρντ από τις ΗΠΑ

Κανονικά πήρε μέρος ο Ραχίμ Στέρλινγκ στην προπόνηση της Λίβερπουλ την Παρασκευή, επιλέγοντας να μην... τραβήξει ακόμη περισσότερο το σκοινί αυτήν την εβδομάδα.

Δύο φορές ήδη δήλωσε... άρρωστος και δεν προπονήθηκε, ενώ ενημέρωσε τον προπονητή του, Μπρένταν Ρότζερς, πως δεν θέλει να πάει στο τουρ της προετοιμασίας σε Ασία και Αυστραλία.

Όλα αυτά φυσικά θέλοντας να πιέσει για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του στην Μάντσεστερ Σίτι, της οποίας έχουν απορρίψει δύο προτάσεις οι "κόκκινοι".

Το Σαββατοκύριακο είναι κρίσιμο, καθώς την Κυριακή αναχωρεί η αποστολή της Λίβερπουλ για το τουρ, ενώ εμείς θα θυμίζουμε τι είχε δηλώσει ο Στίβεν Τζέραρντ από το Λος Άντζελες: "Δεν είμαι χαρούμενος με όλο αυτό που γίνεται και δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχιστεί. Θα πρέπει όλοι να φέρονται ως άνδρες σε αυτές τις καταστάσεις".

"Ο Ραχίμ πρέπει να πάει να μιλήσει στους ιδιοκτήτες και τον Μπρένταν Ρότζερς και να τους αποκαλύψει τι θέλει. Δεν χρειάζεσαι να προφασίζεσαι πως είσαι άρρωστος και να αρνείσαι να ακολουθήσεις την αποστολή της ομάδας σε περιοδεία".

"Υπάρχουν εκατομμύρια οπαδοί της Λίβερπουλ σε όλο τον κόσμο που αδημονούν να δουν τον Ραχίμ Στέρλινγκ με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Οπότε δεν νομίζω πως είναι δίκαιο απέναντί τους να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ