ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Επίσημο: Στην Λίβερπουλ ο Τσέιμπερλεϊν

Επίσημο: Στην Λίβερπουλ ο Τσέιμπερλεϊν

0 Άλεξ Όξλεϊντ Τσέιμπερλεϊν είναι και επίσημα παίκτης της Λίβερπουλ αφού ανακοινώθηκε από τους κόκκινους υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Παίκτης της Λίβερπουλ με κάθε επισημότητα είναι ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσέιμπερλεϊν. Ο 24χρονος μέσος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο με τους κόκκινους το οποίο θα τον κρατήσει ως κάτοικο του Άνφιλντ μέχρι το 2022.

Την ίδια ώρα η Άρσεναλ θα βάλει στα ταμεία της σύμφωνα με δημοσιεύματα 35 εκατομμύρια λίρες.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λίβερπουλ δήλωσε: "Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα με τη Λίβερπουλ και θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που το κατέστησαν αυτό εφικτό αφού μου επέτρεψαν να χρησιμοποιήσω τις εγκαταστάσεις. Ήταν μία σημαντική βοήθεια. Δεν θέλω να πω πολλά σήμερα. Είμαι με την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας και έχουμε μπροστά μας δύο μεγάλα παιχνίδια οπότε θέλω να επικεντρωθώ σε αυτά. Ανυπομονώ να πάω στο Μέλγουντ"

Από την πλευρά του ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν πιο ενθουσιασμένος με τη συγκεκριμένη μεταγραφή. "Είμαι πραγματικά χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή. Από το τελευταίο παιχνίδι ανυπομονούσα, ήλπιζα και ευχόμουν να κάνουμε αυτή τη μεταγραφή και όταν μου είπαν ότι είναι δικός μας ήταν φανταστικά. Θυμάμαι την πρώτη φορά που τον είδα να παίζει. Ήταν το 2014 στο Ντόρτμουντ. Μπήκε μέσα ως αλλαγή και έκανε μεγάλη διαφορά. Ξεχώρισε αμέσως για την ταχύτητα και τις ικανότητές του σε ένα μεγάλο παιχνίδι για έναν νεαρό παίκτη. Θυμάμαι που επέστρεψε πίσω για να μαρκάρει τον Μχιταριάν και να σώσει ένα σίγουρο γκολ" ανέφερε αρχικά ο κόουτς της Λίβερπουλ.

Στη συνέχεια τόνισε: "Ακούω πολλά για τις θέσεις, αλλά ας μιλήσουμε για τον παίκτη. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με καλές δεξιότητες που πάντα δίνει ότι έχει για την ομάδα. Ένας παίκτης ο οποίος είναι θετικός και είναι πρόθυμος να πάρει ρίσκο για να δει θετικά πράγματα να συμβαίνουν. Μπορεί να είναι ακόμα νέος, όμως έχει μεγάλη εμπειρία από την Premier League και το Champions League. Είναι ήδη ένας καλός ποδοσφαιριστής, αλλά έχει την επιθυμία να γίνει ακόμα καλύτερος και αυτό με συναρπάζει".

Photo credits: Liverpool FC

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ