ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Επίσημο: Παίκτης της Λίβερπουλ ο Άλισον

Brazil goalkeeper Alisson attends a training session in Sochi, Russia, Tuesday, June 19, 2018. Brazil will face Costa Rica on June 22 in the group E for the soccer World Cup. (AP Photo/Andre Penner)
Άλισον Μπέκερ AP PHOTO/ANDRE PENNER

Ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ είναι και επίσημα ο Άλισον Μπέκερ με τους Άγγλους να ανακοινώνουν την απόκτηση του για τα επόμενα έξι χρόνια.

Η μεταγραφή του Άλισον στην Λίβερπουλ πήρε και επίσημο χαρακτήρα με τους Άγγλους να ανακοινώνουν το βράδυ της Πέμπτης την απόκτηση του 25χρονου γκολκίπερ από την Ρόμα.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας βρισκόταν στο Λίβερπουλ και περνούσε ιατρικές εξετάσεις με τις δυο ομάδες να τα έχουν βρει σε όλα και την ανακοίνωση των "κόκκινων" να απομένει για να οριστικοποιηθεί το "deal". Η μεταγραφή να θυμίσουμε ότι έκλεισε στα 75 εκατ. ευρώ με τη Λίβερπουλ να κάνει ρεκόρ χρημάτων που έχουν δοθεί για απόκτηση γκολκίπερ.

Ο Άλισον έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ λέγοντας: "Είμαι χαρούμενος, είναι ένα όνειρο που έγινε αληθινό να φορέσω τη φανέλα ενός κορυφαίου κλαμπ που θέλει πάντα να κερδίζει. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα τα δώσω όλα".

ΚΛΟΠ: "ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"

Από την πλευρά του ο Γιούργκεν Κλοπ μιλώντας και αυτός στην ιστοσελίδα της ομάδας υποστήριξε μεταξύ άλλων: "Μετά από ένα σημείο τις τελευταίες εβδομάδες παρουσιάστηκε η ευκαιρία να πάρουμε έναν από τους κορυφαίους γκολκίπερ στον κόσμο. Μετά δεν αργήσαμε. Απλά έπρεπε να μιλήσουμε με τους ιδιοκτήτες. Ενθουσιάστηκαν, οπότε προχωρήσαμε.

Νομίζω ότι ήταν κάτι που έπρεπε να κάνουμε. Δεν έχει να κάνει με την τιμή, δεν κανονίζουμε εμείς την τιμή, είναι η αγορά. Έτσι είναι και δεν το σκεφτήκαμε".

Γα τα λεφτά που δαπανήθηκαν, σημείωσε: "Δείχνει την αξία των γλολκίπερ, σίγουρα, τη δεδομένη στιγμή. Θα γίνουν πολλά τις επόμενες εβδομάδες, πιστεύω, και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε εδώ. Τα αγγλικά του είναι αρκετά καλά και είναι ένας καλός άνθρωπος. Επίσης έχει αρκετή εμπειρία τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη με τη Ρόμα όπου αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο και έκανε το ίδιο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο".


TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ