ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Επίσημο: Μέχρι το 2022 στη Λίβερπουλ ο Κοουτίνιο

Επίσημο: Μέχρι το 2022 στη Λίβερπουλ ο Κοουτίνιο

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φιλίπε Κοουτίνιο, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με παράλληλη "γενναία" αύξηση των ετήσιων αποδοχών του.

Παίκτης της Λίβερπουλ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα παραμείνει ο Φιλίπε Κοουτίνιο. Οι "κόκκινοι" ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, βάζοντας "φρένο" στο ενδιαφέρον των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο Κοουτίνιο θα λαμβάνει 8.500.000 ευρώ ετησίως, το οποίο τον μετατρέπει στον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της Λίβερπουλ, πίσω μόνο απ' τον Λουίς Σουάρες. Το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το 2020, με τον Βραζιλιάνο να "καρπώνεται" 4.500.000 ευρώ κάθε χρόνο.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είχε γίνει γνωστή απ' την Τρίτη (24/01), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο νέο συμβόλαιο δεν συμπεριλήφθηκε κάποια ρήτρα παραχώρησης. Αυτό σημαίνει πως κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να μιλήσει πρώτα με τους διοικούντες τη Λίβερπουλ και να καλύψει τις απαιτήσεις τους.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Πρόκειται για έναν σύλλογο, στον οποίο είναι ευγνώμων. Θα δουλέψω ακόμα σκληρότερα προκειμένου να ανταμείψω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Λίβερπουλ προς το πρόσωπό μου. Υπέγραψα νέο συμβόλαιο επειδή θέλω να μείνω εδώ γι' αρκετά χρόνια ακόμα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο 24χρονος άσος, μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

Ο Κοουτίνιο αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 απ' την Ίντερ έναντι 13.000.000 ευρώ, μετρώντας 34 γκολ και 35 ασίστ σε 163 με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Την εφετινή σεζόν έχει σημειώσει 6 γκολ και έχει μοιράσει 6 ασίστ σε 18 συμμετοχές, όντας καταλυτικός στην εξαιρετική πορεία των "κόκκινων" στο αγγλικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, είναι 23 φορές διεθνείς με την εθνική Βραζιλίας.

H επίσημη ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ