ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Επικό τρολάρισμα στη Λίβερπουλ απ' το νέο χορηγό της

Επικό τρολάρισμα στη Λίβερπουλ απ' το νέο χορηγό της

H Λίβερπουλ ανακοίνωσε τη χορηγική συμφωνία με την εταιρεία ρολογιών "Holler FC", η οποία λίγες ώρες νωρίτερα είχε τρολάρει μέσω twitter τους "κόκκινους" για το γεγονός πως δεν έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα τα τελευταία 26 χρόνια.

Η αδυναμία της Λίβερπουλ να κατακτήσει το πρωτάθλημα τα τελευταία 26 χρόνια έχει δώσει την ευκαιρία στους αντιπάλους της να τη... χλευάσουν. Όμως, όταν το τρολάρισμα προέρχεται απ' τον ίδιο το χορηγό σου, τότε είναι λογικό να υπάρξουν αρκετές αντιδράσεις.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (07/09) ανακοίνωσαν τη χορηγική συμφωνία με την εταιρεία ρολογιών "Holler FC".

Το παράδοξο είναι πως λίγες ώρες νωρίτερα, ο λογαριασμός της εταιρείας στο twitter είχε σχολιάσει με καυστικό τρόπο το γεγονός πως οι "κόκκινοι" παραμένουν άτιτλοι από το 1990. Οι... θύτες, με αφορμή το γκολ του Μάρκους Ράσφορντ με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας Κ21, σχολίασαν πως την τελευταία φορά που η Λίβερπουλ κατέκτησε το πρωτάθλημα, ο πατέρας του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μόλις 10 ετών.

Επικό τρολάρισμα στη Λίβερπουλ απ' το νέο χορηγό της

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών, οι υπεύθυνοι του λογαριασμού κατέβασαν το tweet, αλλά ήταν αργά, αφού το κακό είχε ήδη γίνει...

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ