ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Έντεκα χρόνια αρχηγός ο Τζέραρντ

Έντεκα χρόνια αρχηγός ο Τζέραρντ
Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ συμπλήρωσε έντεκα χρόνια ως πρώτος αρχηγός της Λίβερπουλ και μοιράστηκε με τους φίλους των Reds ένα συγκινητικό μήνυμα (VIDEO&PHOTO).

Στις 15 Οκτωβρίου του 2003 ο Ζεράρ Ουγιέ έκανε το όνειρο ενός πιτσιρικά πραγματικότητα. Με δική του απόφαση ο Στίβεν Τζέραρντ φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Λίβερπουλ στο παιχνίδι εναντίον της Ολίμπια Λουμπιάνα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Από τότε πέρασαν έντεκα ολόκληρα χρόνια γεμάτα επιτυχίες, ατυχίες, τραυματισμούς, όλα όμως με τον αρχηγό της Λίβερπουλ να παραμένει πιστός στον σύλλογο που τόσο πολύ αγαπά.

Ο Στίβεν Τζέραρντ θέλησε να μοιραστεί το γεγονός των 11 ετών μέσω του λογαριασμού του στο instagram, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας:

"Πριν από 11 χρόνια έγινε αρχηγός της ομάδας που λάτρεψα από μικρός. Είναι μία από τις πιο περήφανες ημέρες ζωής μου. Είναι τεράστια τιμή να είσαι αρχηγός εντός τόσο σημαντικού κλαμπ".

Loading

11 years ago today I became the captain of my boyhood team one of the proudest days of my career . It's a huge honour to captain this great club #YNWA

View on Instagram

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ