ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ενίσχυση στα γκολπόστ με Κάριους

MOENCHENGLADBACH, GERMANY - AUGUST 23:  Goalkeeper, Loris Karius of Mainz 05 reacts to a officials decision during the Bundesliga match between Borussia Moenchengladbach and 1. FSV Mainz 05 held at Borussia-Park on August 23, 2015 in Moenchengladbach, Germany.  (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images)
MOENCHENGLADBACH, GERMANY - AUGUST 23: Goalkeeper, Loris Karius of Mainz 05 reacts to a officials decision during the Bundesliga match between Borussia Moenchengladbach and 1. FSV Mainz 05 held at Borussia-Park on August 23, 2015 in Moenchengladbach, Germany. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Μία ανάσα από τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ είναι ο Λόρις Κάριους μετά τη συμφωνία των "κόκκινων" με την Μάιντς για τον νεαρό Γερμανό γκολκίπερ.

Τα κόκκινα της Λίβερπουλ έχει αρχίσει να προβάρει ο Λόρις Κάριους. Η Λίβερπουλ τα βρήκε σε όλα με την Μάιντς έναντι του ποσού των 4.700.000 λιρών και όπως υποστηρίζουν τα αγγλικά ΜΜΕ, o 22χρονος γκολκίπερ έχει ήδη φτάσει στο Μέρσεϊσαϊντ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Λορίς προέρχεται από μία "γεμάτη" σεζόν στη Bundesliga αφού ξεκίνησε και στα 34 ματς πρωταθλήματος με την Μάιντς (σε μία χρονιά που η ομάδα του δέχτηκε 42 γκολ και κατέκτησε την 6η θέση στο πρωτάθλημα) και αναμένεται να κοντράρει τον Σιμόν Μινιολέ για τη θέση του βασικού γκολκίπερ.

Ενίσχυση στα γκολπόστ με Κάριους
© BONGARTS/GETTY IMAGES

Σημειώνεται πως η Μάιντς είναι η μοναδική ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα ο Κάριους ως επαγγελματίας (έχει περάσει μέρος της ποδοσφαιρικής του εφηβείας στην Μάντσεστερ Σίτι) ενώ εδώ και πέντε χρόνια έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της εθνικής Γερμανίας.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί και επίσημα η μετακίνησή του στο "Anfield" θα αποτελέσει το τρίτο απόκτημα της Λίβερπουλ επί ημερών Γιούργκεν Κλοπ, ακολουθώντας τους Ματίπ (Σάλκε) και Γκρούγιτς (Ερυθρός Αστέρας).

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ