ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Εκκενώθηκε το "Άνφιλντ" λόγω αγνοούμενου

Εκκενώθηκε το "Άνφιλντ" λόγω αγνοούμενου

Η Λίβερπουλ εκκένωσε το "Άνφιλντ" διότι ένα άνδρας χάθηκε στο γήπεδο! Εκνευρισμός για τα τουρ που ακυρώθηκαν, αλλά και την πώληση των εισιτηρίων για το ματς του League Cup. Δείτε video με την εξέλιξη των έργων στην κεντρική εξέδρα

Η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε πως το "Άνφιλντ" εκκενώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς άνδρας χάθηκε στο γήπεδο!

Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ ενημέρωσε πως έστειλε δυνάμεις στις 15:05, καθώς ένα άνδρας αγνοείται από τις 13:30. Οι άνθρωποι του συλλόγου τόνισαν πως η εκκένωση έγινε για προληπτικούς λόγους, καθώς προέχει η ασφάλεια.

Η απόφαση αυτή πάντως έφερε μεγάλο εκνευρισμό σε πολλούς φιλάθλους που είχαν κανονίσει να κάνουν "τουρ" στο γήπεδο, αλλά και σε αυτούς που είχαν πάει για να προμηθευθούν εισιτήρια για το ματς με την Μπόρνμουθ την Τετάρτη γα το League Cup.

Ο άνδρας ήταν σε ένα από τα κλασικά τουρ στο γήπεδο και όταν έγινε καταμέτρηση πριν την ολοκλήρωσή του διαπιστώθηκε πως έλειπε και οι εκτιμήσεις είναι πως βρίσκεται εντός γηπέδου.

Η μεταμόρφωση του "Άνφιλντ" στο 2015

Πριν την εκκένωση, η Λίβερπουλ δημοσιοποίησε video στο οποίο μέσα σε ένα λεπτό και 31 δευτερόλεπτα υπάρχει η εξέλιξη των εργασιών στην κεντρική εξέδρα του "Άνφιλντ".

Σε λιγότερο από έναν χρόνο το έργο θα έχει ολοκληρωθεί, το γήπεδο θα έχει 13.000 περισσότερες θέσεις, ενώ η δαπάνη ανέρχεται στα 300.000.000 ευρώ...

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ