ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Έγινε... χιτ ο Βαϊνάλντουμ

Liverpools Georginio Wijnaldum during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Feb. 11, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpools Georginio Wijnaldum during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Feb. 11, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Τραγούδι στα χείλη των οπαδών της Λίβερπουλ έγινε ο Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, με μια ελαφρά... παραποίηση του ονόματος του για τις ανάγκες του ρυθμού αλλά και της βρετανικής προφοράς. (video)

Μετά τη νίκη της με σκορ 3-0 επί της Μίντλεσμπρο στο "Anfield", η Λίβερπουλ τερμάτισε στην 4η θέση και θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League 2017 - 2018.

Οι "κόκκινοι" επέστρεψαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, οι οπαδοί τους είχαν έναν λόγο να το ευχαριστηθούν και το έκαναν με αλκοόλ, τραγούδι και έναν ξεχωριστό "καλεσμένο".

Ο Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ έγινε τραγούδι στα χείλη των οπαδών της Λίβερπουλ, με μια ελαφρά... παραποίηση του ονόματος του για τις ανάγκες του ρυθμού αλλά και της βρετανικής προφοράς. Έτσι λοιπόν το Τζεορτζίνιο χαϊδευτικά έγινε "Τζίνι" και το Βαϊνάλντουμ μετατράπηκε σε "Γουαϊναλντούμ".

Δείτε το βίντεο:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ