ΜΟΥΝΤΙΑΛ

"Δύο εβδομάδες εκτός ο Σαλάχ, κανονικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο"

Liverpool's Mohamed Salah grimaces on the ground after injuring himself during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Liverpool's Mohamed Salah grimaces on the ground after injuring himself during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της Αιγύπτου, Καλέντ Αμπντούλ Αζίζ εμφανίστηκε καθησυχαστικός όσον αφορά στη σοβαρότητα του τραυματισμού του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα όσον αφορά στη σοβαρότητα του τραυματισμού του Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της Αιγύπτου, Καλέντ Αμπντούλ Αζίζ, με ανάρτηση στο facebook, εμφανίστηκε καθησυχαστικός και αισιόδοξος πως ο σταρ της Λίβερπουλ και της εθνικής Αιγύπτου θα δώσει κανονικά το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

"Η διάγνωση είναι μία κάκωση στους συνδέσμους του ώμου. Δύο εβδομάδες είναι η αναμενόμενη διάρκεια της θεραπείας, θεού θέλοντος. Το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ έχει έρθει σε επαφή με αυτό της εθνικής Αιγύπτου και θα τους στείλει τις ακτινογραφίες, συμφωνώντας για τη μέθοδο της θεραπείας. Συμφωνήθηκε ότι ο Σαλάχ θα παραμείνει στο Λίβερπουλ για να λάβει την κατάλληλη θεραπεία κι αποκατάσταση και στη συνέχεια θα ενταχθεί στην αποστολή της Αιγύπτου στην Ιταλία.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, θεού θέλοντος, θα είναι στην αποστολή της Αιγύπτου για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα ανακοινωθεί επίσημα στις 4 Ιουνίου. Θα πρέπει να ξεκουραστεί για λίγες μέρες μετά τον τελικό. Η πίστη, η αποφασιστικότητα κι ο πατριωτισμός του Μοχάμεντ, θα τον βοηθήσουν να περάσει γρήγορα αυτή τη δύσκολη περίοδο", ανέφερε μεταξύ άλλων στην επίσημη σελίδα του στο facebook.

Photo Credits: AP Photo/Pavel Golovkin

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αισιοδοξία στην Αίγυπτο για τον Σαλάχ
To σχόλιο του Σέρχιο Ράμος για τον τραυματισμό του Σαλάχ
VIDEO: Αποχώρησε κλαίγοντας ο τραυματίας Σαλάχ από το Ρεάλ-Λίβερπουλ
VIDEO: Η αντίδραση του Ράμος μετά από τον τραυματισμό του Σαλάχ
Ο Κριστιάνο παρηγορεί τον δακρυσμένο Σαλάχ
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ