ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Διστακτικός και ο Χέντερσον για ανανέωση

Διστακτικός και ο Χέντερσον για ανανέωση
Χέντερσον

Μετά τον Στέρλινγκ και ο Χέντερσον μοιάζει να... κλωτσάει όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του. Διαβάστε πόσα του προσφέρει η Λίβερπουλ.

Μετά τις δυο κολλητές ήττες από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, η Λίβερπουλ έμεινε επτά πόντους μακριά από την 4η θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ (με την Σίτι μάλιστα να έχει ματς λιγότερο).

Έτσι η συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τη νέα σεζόν απομακρύνεται για τους Reds που έχουν οκτώ παιχνίδια μέχρι το τέλος για να ανατρέψουν την κατάσταση.

Το γεγονός αυτό βέβαια δεν έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ομάδας, ειδικότερα σε όσους έχουν συμβόλαια που λήγουν μέσα στα επόμενα δυο χρόνια.

Μετά τον Στέρλινγκ και ο Χέντερσον φαίνεται πως... κλωτσάει όσον αφορά την επέκταση της συνεργασίας του, αφού περιμένει να δει αν θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη περίοδο.

"Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο. Έτσι αν δεν παίξεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, τα πράγματα είναι δύσκολα για σένα", δήλωσε ο υπαρχηγός της Λίβερπουλ.

Να σημειώσουμε πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2016 και η διοίκηση του συλλόγου του προσφέρει 80.000 λίρες την εβδομάδα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ