ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Δένει" Στάριτζ με διπλασιασμό αποδοχών

"Δένει" Στάριτζ με διπλασιασμό αποδοχών

Έτοιμη να προσφέρει γη και ύδωρ στον Ντάνιελ Στάριτζ για να υπογράψει νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2019 φέρεται να είναι η Λίβερπουλ. Διαβάστε αναλυτικά.

"Άγκυρα" στο Λιμάνι της επιθυμεί η Λίβερπουλ να ρίξει ο Ντάνιελ Στάριτζ. Οι "ρεντς" βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου αυτός να υπογράψει μέχρι το καλόκαίρι του 2019, βλέποντας και τις αποδοχές του να διπλασιάζονται.

Αυτή την στιγμή, ο παίκτης λαμβάνει 90.000 ευρώ την εβδομάδα και ο τραπεζικός του λογαριασμός θα φουσκώσει για τα καλά, αν οι δυο πλευρές δώσουν τα χέρια.

Το ρεπορτάζ προέρχεται από το "Νησί" και συγκεκριμένα από τη "SUN", η οποία αναφέρει πως η Λίβερπουλ μετά το Μουντιάλ ξεκίνησε αυτή την κουβέντα με τον παίκτη και τον ατζέντη του και υπάρχει η πίστη πως μέσα στη σεζόν θα πέσουν οι σχετικές υπογραφές.

Ο 25χρονος διεθνής Άγγλος επιθετικός κατέφτασε το 2013 από την Τσέλσι, μετράει 35 γκολ με την φανέλα της Λίβερπουλ, αριθμός αρκετά πειστικός για να κάνει τους διοικούντες την ομάδα να σπεύσουν να τον "δέσουν" για τα επόμενα χρόνια.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ