ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Δεν προχωράει του Ρεμί στους "ρεντς"

Δεν προχωράει του Ρεμί στους "ρεντς"

Η μετεγγραφή του Λοΐκ Ρεμί από την ΚΠΡ στη Λίβερπουλ δεν θα γίνει σύμφωνα με την "Telegraph", επειδή ο Γάλλος επιθετικός δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Δεν είναι γραφτό του Λοΐκ Ρεμί να φορέσει την φανέλα της Λίβερπουλ, τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι. Όπως αναφέρει η "Telegraph", ο Γάλλος επιθετικός της ΚΠΡ "κόπηκε" στα ιατρικά τεστ, όπερ σημαίνει ότι δεν θα γίνει κάτοικος Μέρσεϊσάιντ.

Αν και η μετακίνηση ήταν δρομολογημένη, με το κόστος της να ανέρχεται στα 8 εκ. λίρες, τελικά οι γιατροί της ομάδας άναψαν "κόκκινο φως", έχοντας περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο τον παίκτη στη Βοστώνη όλες αυτές τις ημέρες.

Υπάρχουν μια σειρά από προβλήματα που δεν επιτρέπουν να προχωρήσει η μετεγγραφή του και δεν θα φορέσει την φανέλα με το Νο7, που ήταν έτοιμη γι' αυτόν.

Αν και η καθυστέρηση που είχε προκύψει, αρχικά εντοπιζόταν σε γραφειοκρατικά ζητήματα, εντέλει ήταν θέμα ιατρικό και ο Ρεμί ασφαλώς και είναι απογοητευμένος με αυτή την εξέλιξη. Όσο για τη Λίβερπουλ, θα αναζητήσει αλλού την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ