ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Δέκα αγωνιστικές σε Σουάρες

Δέκα αγωνιστικές σε Σουάρες
PHOTOGRAPH: ANDREW YATES/AFP/GET

Με ποινή δέκα αγωνιστικών τιμώρησε τον Λουίς Σουάρες η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας για το δάγκωμα στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς. Τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση εξέφρασε ο σύλλογος.

Τις υπηρεσίες του Λουίς Σουάρες μέχρι το τέλος της σεζόν θα στερηθεί η Λίβερπουλ, η οποία δε θα έχει τον Ουρουγουανό ούτε στους πρώτους αγώνες και της επόμενης χρονιάς.

Η τριμελής Ανεξάρτητη Επιτροπή της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αποφάσισε να τιμωρήσει τον 26χρονο με ποινή αποκλεισμού από τους επόμενους δέκα αγώνες των "κόκκινων" για το δάγκωμα στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς.

"Η τριμελής Ανεξάρτητη Επιτροπή έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της αγγλικής ομοσπονδίας πως οι τρεις αγωνιστικές ήταν σαφώς ανεπαρκής τιμωρία και επιβλήθηκε στον παίκτη επιπρόσθετη τιμωρία επτά αγωνιστικών. Η τιμωρία του έχει άμεση ισχύ" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Να σημειωθεί πως ο Σουάρες μπορεί να κάνει έφεση μέχρι την Παρασκευή (26/4), προκειμένου να πέσει η ποινή (σ.σ. δεδομένες θεωρούνται μόνο οι τρεις αγωνιστικές).

Άμεση ήταν η αντίδραση της Λίβερπουλ. Εκ μέρους της ομάδας τοποθετήθηκε ο Ίαν Έιρ, διευθύνων σύμβουλος, ο οποίος δήλωσε: "Τόσο ο σύλλογος όσο και ο παίκτης είμαστε σοκαρισμένοι και απογοητευμένοι από την αυστηρή απόφαση της Ανεξάρτητης Επιτροπής. Περιμένουμε γραπτά τους λόγους αύριο και στη συνέχεια θα κάνουμε οποιοδήποτε σχόλιο".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ