ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Κλοπ!

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Κλοπ!

Αν και μετράει ελάχιστες ημέρες στον πάγκο της Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ σκέφτεται ήδη τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του. Διαβάστε για το μεγάλο "μπαμ" που θέλει να κάνει σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror".

Η Λίβερπουλ διαθέτει αυτή τη στιγμή τέσσερις κυνηγούς στο ρόστερ της, τους Μπεντεκέ, Στάριτζ, Ινγκς και Ορίτζι, και έχει παραχωρήσει δανεικό τον Μπαλοτέλι στη Μίλαν, παρόλα αυτά ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να φέρει έναν ακόμα στράικερ στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ και μάλιστα πρώτης γραμμής.

Όπως αποκαλύπτει η "Mirror" με δημοσίευμά της, ο 48χρονος τεχνικός θέλει να ανταμώσει και πάλι με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, τον οποίο πήγε στη Ντόρτμουντ από τη Λεχ Πόζναν το 2010 και με τον οποίο είχε μία εξαιρετική συνεργασία για τέσσερα χρόνια, και το μόνο που περιμένει είναι κάποια ένδειξη από την πλευρά της Μπάγερν πως είναι διατεθειμένη να συζητήσει για την παραχώρησή του.

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Κλοπ!

"Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που μπορείς να πάρεις είναι όταν παίρνεις έναν παίκτη από την Πολωνία από έναν μικρό σύλλογο και τον βλέπεις να παίζει όπως παίζει σήμερα.

Η διαφορά μεταξύ αυτού του παίκτη που υπογράψαμε και αυτού που είναι σήμερα είναι απίστευτη", δήλωσε πρόσφατα ο Κλοπ για τον πρώην παίκτη του στους Βεστφαλούς, με τον μάνατζερ του "Λέβα" να έχει δηλώσει πάντως σε ανύποπτο χρόνο πως ίσως το μέλλον του πελάτη του δεν είναι στη Μπάγερν Μονάχου...

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Κλοπ!

Το ίδιο μέσο σημειώνει πως πέρα από τον 27χρονο Πολωνό στράικερ, ο Κλοπ έχει "βάλει στο μάτι" και τον Αντρέ Αγιού που εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της φετινής Premier League με τη Σουόνσι (4 γκολ στις 8 πρώτες αγωνιστικές), έναν παίκτη για τον οποίο είχε προσπαθήσει μάλιστα δύο φορές τα τελευταία χρόνια να τον πάρει στη Ντόρτμουντ.

Διαβάστε για τον "normal one" Κλοπ που κυκλοφορεί πλέον σε T-shirts και την εντυπωσιακή κυρία Κλοπ, Ούλα Σάντροκ .

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ