ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ασπίδα προστασίας του Κλοπ στον Κάριους

Ασπίδα προστασίας του Κλοπ στον Κάριους

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπερασπίστηκε τον Λόρις Κάριους τονίζοντας ότι όλοι μπορούν να κάνουν λάθη φροντίζοντας παράλληλα να αποθεώσει τον Μινιολέ.

Μπορεί ο Γιούργκεν Κλοπ να επέλεξε τη χρησιμοποίηση του Μινιολέ στο ματς με την Μίντλεσμπρο, ωστόσο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα ύψωσε "ασπίδα προστασίας" στον Λόρις Κάριους.

Ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε στα λάθη που έχει κάνει ο πορτιέρο της Λίβερπουλ τονίζοντας όμως ότι θέλει να του δώσει και άλλες ευκαιρίες.

"Εδώ στη Λίβερπουλ θέλουμε να βελτιώσουμε την ομάδα και ξέρουμε πως θέλουμε να το κάνουμε το ταχύτερο δυνατό. Ξέρω πόσο καλός γκολκίπερ είναι ο Κάριους, αλλά δυστυχώς δεν το έδειξε σε κάποια παιχνίδια. Δεν με ενδιαφέρει η πίεση από το κοινό, αλλά το ίδιο το παιδί και έκρινα πως δεν υπήρχε λόγος να τον πιέσω.

Καθένας μπορεί να κάνει ένα λάθος. Τι πρέπει να κάνω, να τον κρίνω από ένα λάθος οριστικά και να πω ότι δεν θέλω να τον ξαναδώ; Δεν υπάρχει λόγος! Ειδικά όταν έχεις έναν ακόμη καλό τερματοφύλακα, όπως ο Μινιολέ. Όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα και δεν είσαι στην καλύτερη φόρμα σου, κάθεσαι για λίγο στην άκρη, δουλεύεις, βελτιώνεσαι και επιστρέφεις" ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ