ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Άσπας το κρυφό χαρτί για τον Μορένο

Άσπας το κρυφό χαρτί για τον Μορένο

Ανοιχτό παραμένει του Αλμπέρτο Μορένο στη Λίβερπουλ, που έχει λόγους για να ελπίζει. Προστέθηκε στη λίστα ο Μπεν Ντέιβις, αρέσει ο Βιλφρίντ Μπονί, φήμες για Σερζ Οριέ.

Μόνο άγνωστο δεν είναι ότι ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ εδώ και καιρό για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Αλμπέρτο Μορένο. Η υπόθεσή του έχει κολλήσει λόγω της διαφοράς που υπάρχει στο οικονομικό με τη Σεβίλλη, όμως, οι δύο ομάδες δεν αποκλείεται τελικά να έρθουν σε συμφωνία.

Η ισπανική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Ιάγο Άσπας και οι άνθρωποι της Λίβερπουλ ευελπιστούν πως θα γίνει κρούση για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού, ο οποίος δε βρίσκεται στα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς. Σε αυτή την περίπτωση γίνεται εύκολα αντιληπτό πως θα καλυφθεί η διαφορά των 4 εκ. λιρών που χωρίζουν τις δύο ομάδες και πως τα πάντα θα απλοποιηθούν.

Από εκεί και πέρα, τόσο η "Liverpool Echo" όσο και άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι για τον Ράιαν Μπέρτραντ η Τσέλσι ζητάει 8 εκ. λίρες με τους "κόκκινους" να δίνουν 6-7 εκ. λίρες, ενώ στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Μπεν Ντέιβις. Για τον αριστερό μπακ της Σουόνσι ενδιαφέρον έχει δείξει και η Τότεναμ, αλλά η υπόθεσή του δεν έχει προχωρήσει λόγω των απαιτήσεων των κύκνων (10 εκ. λίρες).

Περί Μπονί και Οριέ

Δεν είναι λίγες οι φήμες που συνδέουν τον Βιλφρίντ Μπονί με τη Λίβερπουλ. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και δημοσίευμα της "Mirror", το οποίο ισχυρίζεται πως με τον Ιβοριανό ο Ρότζερς θα προσπαθήσει να αντικαταστήσει τον Λουίς Σουάρες. Ο 25χρονος έχει σύμφωνα με το δημοσίευμα ρήτρα 19 εκ. λιρών, αλλά η "Liverpool Echo" αναφέρει πως ως τώρα είναι απλώς μία από τις περιπτώσεις επιθετικών που εξετάζεται.

Όσο για τον έτερο Ιβοριανό, Σερζ Οριέ, γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ότι οι εκπρόσωποι του παίκτη θα συναντηθούν την Παρασκευή με τους Μέρσεϊσαϊντερς. Προς το παρόν δεν είχε τεθεί θέμα δεξιού μπακ αν και ο Γκλεν Τζόνσον έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο και δεν ανανεώνει, καθώς η Λίβερπουλ του προτείνει πολύ μεγάλη μείωση.

Μάρκοβιτς και τερματοφύλακας

Τέλος, λόγω κάποιων "λογιστικών θεμάτων" δεν πέρασε από ιατρικά την Πέμπτη ο Λάζαρ Μάρκοβιτς, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει την Παρασκευή ή το Σάββατο. Όσο για τη θέση του τερματοφύλακα θεωρείται ειλημμένη απόφαση η απόκτηση ενός ακόμα. Ο Μίκαελ Φορμ αρέσει, αλλά δύσκολα η Λίβερπουλ θα έδινε 5-6 εκ. λίρες για να έχει κάποιον στον πάγκο της.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ