ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Αποβλήθηκε στο Κύπελλο Νέων ο Σκρτελ!

Αποβλήθηκε στο Κύπελλο Νέων ο Σκρτελ!
© LIVERPOOL FC VIA GETTY IMAGES

Ο Μάρτιν Σκρτελ αγωνίστηκε με τη Λίβερπουλ U21, αλλά την άφησε με δέκα παίκτες και συνέβαλλε στον αποκλεισμό με 3-2 από τη Γουέστ Χαμ U21.

Ο Μάρτιν Σκρτελ είναι ένας σκληρός ποδοσφαιριστής και διακρίνεται για τα δυνατά μαρκαρίσματα του, αλλά κάποιες φορές ο ζήλος του ξεπερνά τα όρια... Όπως στον ημιτελικό του Premier League Cup, στον οποίο αγωνίστηκαν η Λίβερπουλ και η Γουέστ Χαμ με τις ομάδας κάτω των 21 ετών.

Ο Σλοβάκος στόπερ χρησιμοποιήθηκε στη διοργάνωση προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής, ώστε να επανέρθει στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση μετά τον τραυματισμό του. Όμως, αποδείχτηκε εκ των μοιραίων για τη Λίβερπουλ στην ήττα από τη Γουέστ Χαμ με 3-2...

Η Λίβερπουλ U21 προηγήθηκε με τον Τσιριβέλα στο 12', όμως η Γουέστ Χαμ U21 ισοφάρισε με τον Χένρι στο 53', με τον ημιτελικό να οδηγείται στην παράταση, στην οποία οι Λονδρέζοι πήραν προβάδισμα με τον Μπράουν στο 105' και ο Όγιο ισοφάρισε για τους κόκκινους στο 110'.

Κάπου εκεί ανέλαβε... δράση ο Σκρτελ, ο οποίος με ένα αντικανονικό τάκλιν στον Μπράουν στο 12', δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τη Λίβερπουλ με δέκα παίκτες. Το κενό αξιοποίησε ο Χέντρι, ο οποίος με ένα τρομερό σουτ από απόσταση, χάρισε την πρόκριση στη Γουέστ Χαμ!

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ