ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Αποθέωση του Σαλάχ από τον Κλοπ για το ρεκόρ στα γκολ!

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Σαλάχ (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος ολοκλήρωσε την φετινή Premier League με 32 γκολ, ένα νούμερο που συνιστά ρεκόρ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποτελεί αναμφίβολα τον κορυφαίο παίκτη της Λίβερπουλ τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Στο πρωτάθλημα, ο ο 25χρονος Αιγύπτιος μεσοεπιθερικός σταμάτησε το κοντέρ στα 32 γκολ (σκόραρε και στο 4-0 με τη Μπράιτον), ένα νούμερο που αποτελεί ρεκόρ, στην πρώτη του χρονιά στην Premier League. Ο Σαλάχ ξεπέρασε τους Λουίς Σουάρες, Αλαν Σίρερ και Κριστιάνο Ρονάλντο, που είχαν 31.

"Είναι μοναδικά αυτά που κάνει φέτος, όμως είναι νεαρός και έχει την ποιότητα για να βελτιωθεί. Στο μυαλό του βάζει ένα στόχο και τον πετυχαίνει και αυτό είναι πολύ καλό. Δεν έχω ιδέα αν μπορεί να φτάσει αυτό το νούμερο ξανά, διότι ασφαλώς είναι πολύ δύσκολο να σκοράρεις τόσα πολλά γκολ σε μια σεζόν, αλλιώς θα το είχαν κάνει ήδη και άλλοι. Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός κόουτς των ρεντς, Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Σαλάχ έχει σημειώσει 44 γκολ σε 51 συμμετοχές σε όλους τους φετινούς αγώνες της Λίβερπουλ σε Αγγλία και Ευρώπη και θα έχει την ευκαιρία να μεγαλώσει το νούμερο αυτό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League στις 26 Μαΐου στο Κίεβο.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ