ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ανοιχτή πρόσκληση Λεμάρ σε Άρσεναλ - Λίβερπουλ

France's Thomas Lemar, left, watches as he scores his side's second goal during a friendly soccer match between France and Colombia, at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, France, Friday March 23, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
France's Thomas Lemar, left, watches as he scores his side's second goal during a friendly soccer match between France and Colombia, at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, France, Friday March 23, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP

Ο Λεμάρ παραδέχθηκε πως ένιωσε απογοήτευση όταν η πιθανότητα μετακίνησης του στην Αγγλία δεν καρποφόρησε τις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, καλώντας Λίβερπουλ και Άρσεναλ να επανέλθουν στην διεκδίκηση του το καλοκαίρι.

Την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στην Premier League εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Τομά Λεμάρ, που δεν δίστασε να παραδεχθεί την απογοήτευση του όταν η πιθανότητα μεταγραφής του σε Λίβερπουλ ή Άρσεναλ δεν τελεσφόρησε τις τελευταίες δύο μεταγραφικές περιόδους.

Τόσο οι "κόκκινοι", όσο και οι "κανονιέρηδες" κατέθεσαν προτάσεις στην Μονακό, τις οποίες όμως δεν έκανε δεκτές η γαλλική ομάδα.

Ο 22χρονος ακραίος κυνηγός (29 συμ., τρία γκολ και οκτώ ασίστ τη φετινή σεζόν) πάντως παραμένει αισιόδοξος πως μια τέτοια εξέλιξη είναι πιθανή το ερχόμενο καλοκαίρι.

"Δεν θα το κρύψω, ήμουν λίγο απογοητευμένος που δεν προχώρησε η μεταγραφή μου στην Αγγλία. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι.

Συνεχίζω να δουλεύω, ώστε να αναγκάσω αυτούς τους συλλόγους να επανέλθουν με πρόταση στο επόμενο μεταγραφικό παράθυρο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος διεθνής (με καταγωγή από την Γουαδελούπη), η χρηματιστηριακή αξία του οποίου υπολογίζεται στα 65 εκατ. ευρώ.

AP Photo/Francois Mori

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ