ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ανακοίνωσε Γκόμεζ η Λίβερπουλ

Ανακοίνωσε Γκόμεζ η Λίβερπουλ

Τη συμφωνία της με τον διεθνή αμυντικό με τις μικρές εθνικές της Αγγλίας, Τζόε Γκόμεζ, ανακοίνωσε επίσημα η Λίβερπουλ.

Μετά τον μέσο Τζέιμς Μίλνερ, τον επιθετικό Ντάνι Ινγκς και τον γκολκίπερ Άνταμ Μπόγκνταν, η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε την τέταρτη καλοκαιρινή μεταγραφή της, που είναι ο 18χρονος Άγγλος αμυντικός Τζόε Γκόμεζ.

Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές των "λιονταριών" (Κ16, Κ17 και τώρα Κ19) αποκτήθηκε από την Τσάρλτον έναντι 3.500.000 λιρών και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή έβαλε το Σάββατο (20/6) την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

"Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Μου φαίνεται κάτι το σουρεαλιστικό και δεν το έχω ακόμα αντιληφθεί. Ειμαι πάντως ενθουσιασμένος να ξεκινήσω. Ο σύλλογος έχει σπουδαία ιστορία και τον παρακολουθούσα πάντα από μικρή ηλικία.

Ανακοίνωσε Γκόμεζ η Λίβερπουλ

Ήταν εύκολη απόφαση για μένα να έρθω εδώ, καθώς είναι ένα μέρος που μπορώ να μάθω και να βελτιωθώ", τόνισε στις δηλώσεις του ο Γκόμεζ, ο οποίος θα ξεκινήσει προετοιμασία με τους "κόκκινους" αλλά αναμένεται να δοθεί στην αρχή δανεικός σε άλλη ομάδα, με τη Ντέρμπι να έχει δείξει ενδιαφέρον.

Σημειώνεται πως πέρυσι πραγματοποίησε 24 εμφανίσεις με τη φανέλα της Τσάρλτον (μπορεί να καλύψει τη θέση είτε του σέντερ μπακ είτε του δεξιού μπακ) ενώ ήταν μέλος της εθνικής Αγγλίας Κ17 που κατέκτησε το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2014 στα γήπεδα της Μάλτας.

Liverpool FC are delighted to announce the signing of England U19 international Joe Gomez from Charlton Athletic. The...

Posted by Liverpool FC on Saturday, June 20, 2015

"It's flattering to know that a massive club like this were interested in me. It was an easy decision to come here." Read more from our exclusive interview with #LFC new boy Joe Gomez here: http://lfc.tv/AEgJ

Posted by Liverpool FC on Saturday, June 20, 2015
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ