ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Αμφίβολο το μέλλον του Σακό στην Λίβερπουλ

Αμφίβολο το μέλλον του Σακό στην Λίβερπουλ
Σακό

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να στείλει τον Μαμαντού Σακό πίσω στην Αγγλία παρά το γεγονός ότι τον είχε πάρει μαζί του στην Αμερική στην προετοιμασία της Λίβερπουλ.

Την απόφαση να στείλει τον Μαμαντού Σακό πίσω στην Αγγλία πήρε ο Γιούργκεν Κλοπ και μετά την απόφαση του Γερμανού τεχνικού το μέλλον του 26χρονου Γάλλου στην Λίβερπουλ μοιάζει αβέβαιο όπως αναφέρουν και τα αγγλικά δημοσιεύματα.

Παρά τον τραυματισμό στον αχίλλειο και το γεγονός ότι ο Σακό θα χάσει την πρεμιέρα της Premier League λόγω της τιμωρίας του ο Γερμανός τεχνικός είχε πάρει μαζί του στην προετοιμασία της Λίβερπουλ στην Αμερική τον 26χρονο Γάλλο.

Ωστόσο ο Κλοπ αποφάσισε να… ταράξει τα «νερά» στα αποδυτήρια, στέλνοντας τον Μαμαντού Σακό πίσω στην Αγγλία μετά πό κάποια τερτίπια του Γάλλου άσου ο οποίος είχε καθυστερήσει να εμφανιστεί στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση της Λίβερπουλ προς τις ΗΠΑ, ενώ στην πρόσφατη επίσκεψη της ομάδας στο Αλκατράζ, διέκοψε την συνέντευξη του Γερμανού στο επίσημο κανάλι των «κόκκινων».

Θα πρέπει βέβαια να περιμένουμε τις εξελίξεις ώστε να δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες με την περίπτωση του Σακό και την παρουσία του ή μη και την επόμενη σεζόν στην Λίβερπουλ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ