ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Alone ο Κλοπ στο Άνφιλντ

Alone ο Κλοπ στο Άνφιλντ

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε τη θλίψη του για την μαζική αποχώρηση των φίλων της Λίβερπουλ από το Άνφιλντ στο 82', αμέσως μετά την επίτευξη του 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας.

"You'll never walk alone" τραγουδούν οι φίλοι της Λίβερπουλ στα παιχνίδια του Άνφιλντ, αλλά στην ήττα με 1-2 από την Κρίσταλ Πάλας, ο Γιούργκεν Κλοπ αισθάνθηκε "pretty alone", όπως τόνισε... Ο Γερμανός προπονητής σχολίασε τη μαζική αποχώρηση των θεατών μετά το γκολ του Νταν στο 82', εκφράζοντας την πικρία του για την έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους παίκτες!

Ο Κλοπ έχει συναντήσει πρωτόγνωρη αποδοχή από τους οπαδούς των "ρεντς", όμως στην παρθενική ήττα του δεν έλαβε αντίστοιχη υποστήριξη. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, εξήγησε ότι απέμειναν 12 λεπτά (με τις καθυστερήσεις) για να ισοφαρίσει η Λίβερπουλ την Κρίσταλ Πάλας, αλλά οι θεατές δεν το πίστεψαν!

"Δεχτήκαμε το γκολ στο 82ο λεπτό, έμεναν 12 λεπτά ακόμα μέχρι τη λήξη και είδα πολλούς θεατές να φεύγουν από το γήπεδο. Κοίταξα γύρω μου, μετά κοίταξα την ομάδα μου και ένιωσα πολύ μόνος εκείνη τη στιγμή. Εμείς αποφασίζουμε πότε λήγει κάτι. Αλλά από το 82' μέχρι το 94' μπορείς να πετύχεις 8 γκολ εάν το θέλεις και πρέπει να το προσπαθήσεις. Έδειξε τόσο άσχημο γιατί δεν ήταν απαραίτητο" ανέφερε ο Κλοπ...

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ