ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Αλλαγή ατζέντη και στο βάθος... μεταγραφή για Μινιολέ

Αλλαγή ατζέντη και στο βάθος... μεταγραφή για Μινιολέ
SOEREN STACHE/DPA VIA AP

Ο Σιμόν Μινιολέ οδεύει προς αποχώρηση από τη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι μετά από τον υποβιβασμό του σε αναπληρωματικό τερματοφύλακα, όπως μαρτυρά η αλλαγή ατζέντη πριν από εβδομάδες.

Ο Σιμόν Μινιολέ το τελευταίο διάστημα έχει παραγκωνιστεί από βασικός τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, με τη θέση του να παίρνει ο Λόρις Κάριους. Η κίνηση του Γιούργκεν Κλοπ να τον υποβιβάσει σε 2ο τερματοφύλακα έχει απογοητεύσει τον 30χρονο.

Ο διεθνής Βέλγος, ο οποίος γιόρτασε τα 30ά γενέθλιά του την Τρίτη, άλλαξε ατζέντη πριν από λίγες εβδομάδες, αφήνοντας τον Βέλγο Γκι Βαντερσμίσεν για τον συμπατριώτη του Nτιντιέ Φρενέ της εταιρίας "Star Factory".

Το προφίλ του Μινιολέ θα μπορούσε να προσελκύσει συλλόγους, καθώς διαθέτει εμπειρία και βρίσκεται σε μικρή ηλικία. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, ίσως δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που ψάχνουν για βασικό τερματοφύλακα και που θα μπορούσαν επιπλέον να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις του Βέλγου.

Μεταξύ των συλλόγων, όμως, που θα μπορούσαν να κινηθούν για την απόκτησή του είναι η Νάπολι και η Ντόρτμουντ. Ο ιταλικός σύλλογος είχε δείξει στο παρελθόν ενδιαφέρον για το Βέλγο, την ώρα που ο Πέπε Ρέινα αποχωρεί, ενώ η ομάδα της Γερμανίας το καλοκαίρι αναμένεται να ψάξει για καινούριο τερματοφύλακα.

Photo credits: Soeren Stache/dpa via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ