ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ακυρώθηκαν τρεις πτήσεις από Λίβερπουλ για Κίεβο λόγω... πληρότητας αεροδρομίου

Ακυρώθηκαν τρεις πτήσεις από Λίβερπουλ για Κίεβο λόγω... πληρότητας αεροδρομίου
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Μέχρι και 1.000 φιλάθλους αναμένεται να χάσει η Λίβερπουλ από τον τελικό Champions League, αφού ακυρώθηκαν τρεις πτήσεις από Αγγλία προς Κίεβο.

Απίστευτες καταστάσεις βιώνουν περίπου 1.000 φίλαθλοι που είχαν προγραμματίσει να κάνουν ένα ταξίδι από την Αγγλία στο Κίεβο, για τον τελικό Champions League μεταξύ Λίβερπουλ και Ρεάλ.

Εταιρία που ειδικεύεται στα ταξίδια για αθλητικά γεγονότα, η "Worldchoice Sports", ανακοίνωσε μόλις 48 ώρες πριν από τη σέντρα του σημαντικότερου αγώνα της σεζόν ότι ακυρώθηκαν τρεις πτήσεις που είχε κανονίσει με προορισμό την ουκρανική πρωτεύουσα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η εταιρία προσπαθεί να εξηγήσει στους πελάτες της πως παρά τη συνεννόηση που υπήρξε με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, την αστυνομία και την UEFA, δεν έγινε εφικτό να εξασφαλιστεί χώρος στον διεθνή αερολιμένα του Μπόρισπιλ που εξυπηρετεί το Κίεβο.

Ο αυξημένος αριθμός πτήσεων αυτές τις μέρες εξαιτίας του τελικού δεν άφησε κενό στο χρονοδιάγραμμα που υπάρχει στο αεροδρόμιο που βρίσκεται 29 χιλιόμετρα ανατολικά του Κιέβου.

Ως εκ τούτου, τρεις από τις πτήσεις που είχε προγραμματίσει, μία για την Παρασκευή και δύο για το Σάββατο, ακυρώθηκαν, μαζί με την πτήση επιστροφής την Κυριακή.

Η εταιρία απολογήθηκε μέσω της ανακοίνωσης και γνωστοποίησε ότι από την Παρασκευή αρχίζει η διαδικασία πλήρους αποζημίωσης των πελατών που είχαν κλείσει το ταξίδι.

Σύμφωνα με το "BBC Merceyside", αυτές οι ακυρώσεις επηρεάζουν περίπου 1.000 φιλάθλους, χωρίς να γίνεται γνωστό αν όλοι τους είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για τον τελικό και τι θα συμβεί με αυτά.

Η Λίβερπουλ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει ότι εργάζεται με τις αρχές της πόλης για να επιλύσει το ζήτημα.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ