ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Άγρια επίθεση Λαλάνα σε αντίπαλο και κόκκινη σε αγώνα κ-23

Manchester City's Kyle Walker, left, and Liverpool's Adam Lallana vie for the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's Kyle Walker, left, and Liverpool's Adam Lallana vie for the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Άνταμ Λαλάνα έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα σε αντίπαλο κατά τη διάρκεια αγώνα Λίβερπουλ - Τότεναμ για το πρωτάθλημα κ-23 (video).

Ο Άνταμ Λαλάνα αποβλήθηκε σε αγώνα της Λίβερπουλ με την Τότεναμ για το πρωτάθλημα κ-23, εξαιτίας άγριας επίθεσης σε αντίπαλο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό και για να πάρει λεπτά συμμετοχής έπαιξε με τη Λίβερπουλ κ-23, διεκδίκησε μια κεφαλιά με τον Τζορτζ Μαρς, στην οποία ο 19χρονος μέσος των "σπιρουνιών" μπήκε με αρκετή δύναμη και νίκησε τον αντίπαλό του.

Ο διεθνής Άγγλος εκνευρίστηκε από την ενέργεια του αντιπάλου του και του επιτέθηκε από πίσω, πιέζοντας το κεφάλι του και με τα δύο χέρια.

Ο Μαρς δεν αντέδρασε όταν τον άφησε ο Λαλάνα, ο οποίος στη συνέχεια αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ ενδέχεται να υπάρξει μεγαλύτερη τιμωρία.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ