ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Άγκερ φεύγει, Κυριάκος έρχεται;

Άγκερ φεύγει, Κυριάκος έρχεται;
INTIME SPORTS

Η Λίβερπουλ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκτήσει από τη Σάλκε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο την ώρα που ο Ντάνιελ Άγκερ φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νάπολι. Διαβάστε το story.

Σε χθεσινό της δημοσίευμα (23/4) η "Mirror" αποκάλυψε πως η διοίκηση της Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να... σπρώξει μέχρι και 70.000.000 λίρες το ερχόμενο καλοκαίρι για να καλύψει τις ανάγκες του Μπρένταν Ρότζερς για ενίσχυση του ρόστερ, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να είναι ο ένας από τους έξι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι των "κόκκινων".

Όπως όλα δείχνουν, ο Έλληνας διεθνής σέντερ-μπακ δεν βρίσκεται απλά στην σχετική λίστα αλλά το όνομά του είναι ψηλά και... έντονα υπογραμμισμένο, με την "Daily Express" να τον μπλέκει σε μεταγραφικό σενάριο στο οποίο συμμετέχει και ο Ντάνιελ Άγκερ.

Άγκερ φεύγει, Κυριάκος έρχεται;

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ ενδέχεται να παραχωρήσει τον Ντάνιελ Άγκερ στη Νάπολι για τον οποίο έχει την καλύτερη άποψη ο πρώην προπονητής του στους "κόκκινους", Ράφα Μπενίτεθ, και την ίδια ώρα να προχωρήσει στην αγορά του Κυριάκου Παπαδόπουλου από τη Σάλκε και του Μάρκος Ρόχο από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

"Με την άμυνα να παρουσιάζεται προβληματική περιστασιακά τη φετινή σεζόν, οι "κόκκινοι" αναμένεται να κινηθούν για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο της Σάλκε και τον Μάρκος Ρόχο της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Άγκερ φεύγει, Κυριάκος έρχεται;

Ο Παπαδόπουλος είναι μακροχρόνιος στόχος για τη Λίβερπουλ και έφτασε πολύ κοντά στο να αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι πριν υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Όμως ο 22χρονος επέστρεψε δυνατός φέτος και στο πρόσωπό του οι άνθρωποι της ομάδας βλέπουν τον πανίσχυρο αμυντικό που θα μπορέσει να παρέχει έξτρα προστασία στον Σιμόν Μινιολέ", αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας για τον Έλληνα άσο, το οποίο προσθέτει πως ο έτερος στόχος Μάρκος Ρόχο έχει κερδίσει θέση αριστερού μπακ στην Εθνική Αργεντινής ενώ έχει εντυπωσιάσει με τη φανέλα της ομάδας της Λισσαβώνας σε ρόλο στόπερ.

Άγκερ φεύγει, Κυριάκος έρχεται;

Όσον αφορά στην περίπτωση του Άγκερ, αυτό που επισημαίνεται είναι η ισχυρή βούληση του Ράφα Μπενίτεθ να συνεργαστεί ξανά με τον Δανό άσο με το να τον φέρει στο "Σαν Πάολο" για λογαριασμό της Νάπολι, με την "Daily Express" να υποστηρίζει ωστόσο ότι υπάρχει και η πιθανότητα η Λίβερπουλ να πάρει τους Παπαδόπουλο-Ρόχο αλλά ταυτόχρονα να κρατήσει και τον υπαρχηγό της στο "Άνφιλντ".

Στο ίδιο δημοσίευμα τέλος, γίνεται λόγος για ισχυρό ενδιαφέρον από πλευράς Λίβερπουλ τόσο για τον Κονοπλιάνκα, που η μεταγραφή του από την Ντνίπρο χάλασε στο... παρά πέντε την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όσο και για τον Κουαδράδο που πραγματοποιεί σούπερ εμφανίσεις με τη φανέλα της Φιορεντίνα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ