ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ζήτησε συγγνώμη ο Μπελγκαζουανί

Ζήτησε συγγνώμη ο Μπελγκαζουανί
Λεβαδειακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λήξαν θεωρείται το επεισόδιο που σημειώθηκε την Παρασκευή (25/9) στην προπόνηση του Λεβαδειακού. Ζήτησε συγγνώμη ο Μπελγκαζουανί, τρεις εβδομάδες εκτός ο Ντομοβτσίσκι. "Καραντίνα" τέλος για Μαχαίρα.

Στην προπόνηση του Λεβαδειακού την περασμένη Παρασκευή (25/9) ο Άκης Μάντζιος έδιωξε ως γνωστόν από την προπόνηση τον Τσακίρ Μπελγκαζουανί. Ο Μαροκινός δέχτηκε μια πάσα που δεν ήταν σωστή, εκνευρίστηκε και κλώτησε ένα μπουκάλι.

Ο τεχνικός των Βοιωτών αποφάσισε να τον διώξει από το πρόγραμμα. Λίγες μέρες μετά ο Μαροκινός, για τον οποίο οι άνθρωποι του Λεβαδειακού τρέφουν μεγάλη εκτίμηση για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, ζήτησε συγγνώμη και έχει ενσωματωθεί ξανά με την υπόλοιπη ομάδα.

Δεν αποκλείται ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, μάλιστα, να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Μαχαίρας δεν τελεί πια υπό τιμωρία μετά το επεισόδιό του με τον Ρομέου στο Καυτανζόγλειο.

Επέστρεψε με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος για το ματς στη Θράκη. Έχει πάντως πιθανότητες να προλάβει, όπως και ο Νικολάου. Ο Βούλγαρος Ντομοβτσίσκι έχει χτυπήσει στο γαστροκνήμιο και θα λείψει για τρεις εβδομάδες, ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Ρομέου, που τραυματίστηκε με τον Παναθηναϊκό και δεν έπαιξε με τον Αστέρα Τρίπολης.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ