ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χωρίς προβλήματα για Καλλονή

Χωρίς προβλήματα για Καλλονή
INTIME SPORTS

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Λεβαδειακού με τον Σάββα Παντελίδη να βλέπει όλους τους παίκτες του να δίνουν κανονικά το παρών.

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν είχαν την Πέμπτη οι παίκτες του Λεβαδειακού που επέστρεψαν στις προπονήσεις την Παρασκευή και ξεκίνησαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Καλλονή που θα διεξαχθεί την Δευτέρα στο γήπεδο της Μυτιλήνης.

Το ευχάριστο για τον Σάββα Παντελίδη πέρα από την ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και όλοι οι παίκτες μετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα εκγύμνασης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, έπειτα από το χθεσινό ρεπό και το πρωί ξεκίνησε η προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στη Μυτιλήνη.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά τετράγωνα και το ακολούθησαν κανονικά όλοι οι παίκτες".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ