ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χωρίς Τριποτσέρη με Αστέρα ο Λεβαδειακός

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Τριποτσέρης EUROKINISSI SPORTS

Δίχως τον αρχηγό του, Θοδωρή Τριποτσέρη, θα παραταχθεί το Σάββατο (14/4, 17.15) ο Λεβαδειακός για τον αγώνα με τον Αστέρα. Σταθερά εκτός οι Ομπιόρα - Γιουσούφ, που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα της Βοιωτίας. Τραυματίες οι Λεονάρντο - Καραχάλιος.

Ο Λεβαδειακός που προέρχεται από τέσσερα παιχνίδια χωρίς να ηττηθεί, υποδέχεται το Σάββατο (14/4, 17.15) τον Αστέρα Τρίπολης για την 27η αγωνιστική της Super League. Οι Βοιωτοί θα παραταχθούν χωρίς τον αρχηγό Θοδωρή Τριποτσέρη, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός έχει φτάσει τις επτά, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει και τον αγώνα με την ΑΕΚ, έχοντας καταγράψει εφέτος 18 συμμετοχές, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην πολύ καλή εφετινή πορεία των "πρασίνων" στη Super League.

Ο Ζοζέ Ανιγκό, του οποίου το θέμα της παραμονής, ή μη, δεν έχει ξεκαθαρίσει, δεν υπολογίζει ούτε στους Γιουσούφ και Ομπιόρα, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον Λεβαδειακό. Τραυματίες είναι οι Λεονάρντο και Καραχάλιος, οι οποίοι δεν θα παίξουν με τους Αρκάδες.

Ο Λεβαδειακός είναι στην ένατη θέση της Super League ύστερα από 26 παιχνίδια και έχει 31 βαθμούς. Ο Αστέρας είναι 5ος με 36.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε τη βαθμολογία της Super League και όχι μόνο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ