ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χωρίς Τριποτσέρη με ΑΕΚ ο Λεβαδειακός

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Τριποτσέρης EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (22/4, 19.00) την ΑΕΚ δίχως την παρουσία του Θοδωρή Τριποτσέρη, που εκτίει ποινή τιμωρίας. Ανακοίνωση των Βοιωτών για τον Ζοζέ Ανιγκό.

Για την 28η αγωνιστική της Super League ο Λεβαδειακός καλείται να αντιμετωπίσει την Κυριακή (22/4, 19.00) την ΑΕΚ, παιχνίδι γιορτινό για την Ένωση, η οποία είναι μια... ανάσα από τον τίτλο. Οι Βοιωτοί με την εξαιρετική εφετινή πορεία, δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα παλέψουν στα ίσια μήπως και μπορέσουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.

Θα απουσιάσει για τους πράσινους ο αρχηγός Θοδωρής Τριποτσέρης, ο οποίος είχε συμπληρώσει επτά κάρτες. Αυτή είναι η δεύτερη αγωνιστική κατά την οποία θα λείψει. Ως εκ τούτου, διαθέσιμος θα είναι ξανά στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ένας ακόμη στόπερ που θα απουσιάσει είναι ο τραυματίας Λεονάρντο, ενώ εκτός πλάνων παραμένουν Νουάνκο Ομπιόρα και Μοχάμεντ Γιουσούφ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΙΓΚΟ

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή τα σενάρια ότι υπάρχει διαφωνία με τον Ζοζέ Ανιγκό για το θέμα του συμβολαίου του: "Αναφορικά με κάποια σημερινά δημοσιεύματα τα οποία αφορούν την ανανέωση συνεργασίας μας με τον προπονητή κύριο Ανιγκό, η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός δηλώνει κατηγορηματικά ότι ουδεμία διαφωνία υπάρχει ως προς το οικονομικό σκέλος των δυο πλευρών. Τα συγκεκριμένα ανυπόστατα δημοσιεύματα έχουν ως μόνο στόχο να μειώσουν το κύρος της Π.Α.Ε. και την προσωπικότητα του κ. Ανιγκό".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ