ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χωρίς Τριποτσέρη και Καραχάλιο ο Λεβαδειακός

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τριποτσέρης που είναι τιμωρημένος δεν είναι στη διάθεση του Ανιγκό για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Εκτός και οι Ναμάσκο, Καραχάλιος.

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο ο Λεβαδειακός καθώς ο Ζοζέ Ανιγκό πέρα τις απουσίες των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζει, όπως ο Βασιλείου, δεν έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Τριποτσέρη ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του.

Επίσης εκτός έμεινε και ο Ναμάσκο με τον Γάλλο προπονητή να έχει στη διάθεση του για πρώτη φορά τον Σωτηρίου. Επίσης εκτός έμεινε και ο Καραχάλιος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τον αυριανό αγώνα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο εντός έδρας (Δευτέρα 17/12 – 19.30).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ζοζέ Ανιγκό ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία και αποτελείται από 18 παίκτες οι οποίοι είναι οι: Επασί, Σωτηρίου, Καλτσάς, Λεονάρντο, Μεντί, Μητρόπουλος, Φαβάρο, Ομπιόρα, Νιάς, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Μπελγκαζουανί, Αντιλέου, Σουμπίνιο, Καθάριος, Ιωαννίδης.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ