ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χωρίς Σουμπίνιο με Παναθηναϊκό

Χωρίς Σουμπίνιο με Παναθηναϊκό
Λεβαδειακός, Γιοβάνοβιτς, ΑΕΛ, Σουμπίνιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λεβαδειακός φιλοξενεί το Σάββατο (10/9, 20.30) τον Παναθηναϊκό, με τον Ράτκο Ντόστανιτς να μην υπολογίζει στον Σουμπίνιο, αλλά και στα τελευταία χρονικά μεταγραφικά αποκτήματα!

Στο πρώτο του παιχνίδι για τη Super League 2016 - 2017 ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Το βράδυ του Σαββάτου (10/9, 20.30) οι Βοιωτοί κοντράρονται με το "τριφύλλι" και θα επιδιώξουν να κάνουν την έκπληξη και να του "κόψουν" βαθμούς.

Ο προπονητής Ράτκο Ντόστανιτς δεν είναι σε θέση να υπολογίζει στον Σουμπίνιο, ο οποίος εδώ και αρκετές μέρες είναι τραυματίας. Κάνει θεραπείες με την ελπίδα να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο. Ο Σέρβος τεχνικός άφησε εκτός και τα νέα τελευταία χρονικά μεταγραφικά αποκτήματα.

Οι Γκάρι Κουλιμπαλί, Τόνι Σίλβα και Λοσέμι Καραμπουέ δεν είναι έτοιμοι να χρησιμοποιηθούν, όπως δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο τιμωρημένος Τζάκσον Μεντί. Για αγωνιστικούς λόγους "κόπηκαν" οι Τσιντώτας, Συνοδινός, Δασκαλάκης και Καψάσκης.

Αντίθετα, οι Ναμάσκο, Καραχάλιος, Βασιλείου, Ζεζίνιο και Καλτσάς που αποκτήθηκαν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ενδέχεται να κάνουν το ντεμπούτο τους σε επίσημο παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής:

Ναμάσκο, Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Μάγκας, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Ουόν, Τόπι, Μαχαίρας, Χατζηλάμπρος, Παππάς, Γιακουμάκης, Μάντζιος, Μπελγκαζουανί, Σένκα, Καραχάλιος, Ζεζίνιο, Βασιλείου και Καλτσάς.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ