ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χωρίς έξι στην Βέροια ο Λεβαδειακός

Χωρίς έξι στην Βέροια ο Λεβαδειακός
Βερέμκο Τριποτσέρης 580 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε στην Βέροια η αποστολή του Λεβαδειακού με τους Βοιωτούς να θέλουν να δώσουν συνέχεια στη νίκη τους την περασμένη αγωνιστική επί του Πανιωνίου.

Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι ο Άκης Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα λόγω καρτών και τραυματισμών με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνει πολλές αλχημείες στην ενδεκάδα του Λεβαδειακού.

Παρά τα προβλήματα όμως ο νεαρός τεχνικός και οι παίκτες του όπως έκαναν και κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα επιδιώξουν να πάρουν μια ακόμα νίκη και να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.

Συγκεκριμένα ο Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Τριποτσέρη και Μουλόπουλο ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Βερέμκο, Ουόν, Καψάσκης και Ντομοβτσίσκι.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Για τη Βέροια αναχώρησε η αποστολή του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, όπου αύριο στις 17:15 θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 25αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16.

Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο και μετά το τέλος της ο κ. Μάντζιος, που δε μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Τριποτσέρη, Μουλόπουλο και στους τραυματίες Veremko, Ouon, Kαψάσκη και Domovchiyski, ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε τους:

Τσιντώτα, Μοσχονά, Μανωλά, Γιάχιτς, Τόπι, Μάγκα, Στάθη, Τσουρίκοφ, Μεντί, Μαχαμάτ, Μίνγκα, Ατζαγκούν, Παππά, Μπελγκαζουανί, Μερεμπασβίλι, Μάντζιο, Γιακουμάκη και Μπεν".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ