ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χριστόπουλος: "Το σκορ αδικεί την προσπάθεια"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάννης Χριστόπουλος, στάθηκε στην αδυναμία των Βοιωτών να δημιουργήσουν φάσεις, ενώ υποστήριξε πως το 3-0 από τον ΠΑΟΚ αδικεί την ομάδα του.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος αποδέχθηκε την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ, αλλά έδειξε να τον δυσαρεστεί το τελικό σκορ, το οποίο θεωρεί οτι μειώνει την προσπάθεια των παικτών του. Ο τεχνικός των Βοιωτών δήλωσε:

"Ήρθαμε στην Τούμπα απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο, που σου δημιουργεί προβλήματα με τη μπάλα στα πόδια. προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του.

Στο πρώτο ημίχρονο, νομίζω ότι η ομάδα μου δέχθηκε μόνο μια καθαρή φάση, αυτή του γκολ του Μάτος. Στο δεύτερο ημίχρονο, με παίκτη λιγότερο, προσπαθήσαμε να βρούμε το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς να το καταφέρουμε, καθώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε φάσεις.

Θεωρώ πως το σκορ αδικεί την προσπάθεια που έγινε από τους παίκτες μου. Έχουμε πολλές απουσίες, είχαμε σε μια δύσκολη στιγμή της σεζόν, με συνεχόμενα παιχνίδια και με απουσίες. θα πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Είναι μια δύσκολη καμπή για την ομάδα και θα πρέπει όλοι μαζί να έχουμε όρεξη για δουλειά και πίστη σε αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Περιμένουμε τις επιστροφές των παικτών, και μετά θα δουλέψουμε προκειμένου να μπορέσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο κάποια πράγματα ειδικά κόντρα στις ομάδες του δικού μας βεληνεκούς", υποστήριξε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τριάδα "φωτιά" και ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3-0

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ