ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χριστόπουλος: "Το μυαλό και η καρδιά μου θα είναι εδώ μαζί σας"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Χριστόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Χριστόπουλος αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού το απόγευμα της Παρασκευής τονίζοντας πως πιστεύει ότι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν την παραμονή.

Στην προπόνηση του Λεβαδειακού για τελευταία φορά βρέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός θέλησε να αποχαιρετήσει τους παίκτες του με τους οποίους κατόρθωσε να ανέβει ένα βουνό όλους τους προηγούμενους μήνες με τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει.

Ο 44χρονος προπονητής στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του ευχαρίστησε τους παίκτες για τη συνεργασία που είχαν και εμφανίστηκε σίγουρος παρά το δύσκολο πρόγραμμα πως η ομάδα θα καταφέρει να σωθεί.

Αρχικά τους είπε:

"Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε αυτούς τους τρεις μήνες δουλέψατε σκλρά μαζί μου, είχαμε να ανέβουμε ένα βουνό το καταφέρατε και τώρα έχουμε να κάνουμε τρία βήματα. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε αυτά τα βήματα και η ομάδα θα μείνει στην κατηγορία".

Στη συνέχεια στάθηκε στο διάστημα που πέρασαν μαζί και την προσπάθεια του να μην αδικήσει κανέναν ευχαριστώντας άπαντες για την διάθεση που είχαν:

" Όλο αυτό το διάστημα προσπάθησα να είμαι δίκαιος και τίμιος απέναντι σας και βέβαια να κάνω και το καλύτερο για την ομάδα μας. Αυτό που κρατάω είναι ότι σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε μαζί, όλοι δώσατε ότι είχατε μέσα σας ή ότι μπορούσατε να δώσετε και αυτό με κάνει να νοιώθω περήφανος για εσάς".

Ο Χριστόπουλος έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως τόσο το μυαλό του όσο και η καρδιά του θα είναι δίπλα στους παίκτες του Λεβαδειακού σε αυτά τα τρία ματς τονίζοντας μεταξύ άλλων:

"Στα επόμενα τρία παιχνίδια το μυαλό και η καρδιά μου θα είναι εδώ μαζί σας. Καλή τύχη".

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΦΑΡΑΝΤΟ

Την προπόνηση της Παρασκευής έκανε ο Δημήτρης Φαράντος και οι πληροφορίες θέλουν τον παλαίμαχο άσο και νυν τεχνικό διευθυντή να κάθεται στον πάγκο της ομάδας του Λεβαδειακού όχι μόνο στο ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και στα εναπομείναντα μέχρι το τέλος της σεζόν. Και το καλοκαίρι ανάλογα με την κατηγορία που θα βρίσκεται η ομάδα θα υπάρξει και νέα αναζήτηση προπονητή.

Εν τω μεταξύ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό δεν θα αγωνιστούν οι Καλτσάς και Ουόν που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ