ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χριστόπουλος: "Τα προβλήματα είναι πολλά και οι παίκτες επιβαρυμένοι"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Λεβαδειακός στάθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος στις δηλώσεις του, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον Ατρόμητο αλλά και την αισιοδοξία του για τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά:

"Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όσο και καθοριστικό. Και για βαθμολογικούς λόγους και για ψυχολογικούς.

Γνωρίζετε ότι έχουμε πάρα πολλές απουσίες, κάποια παιδιά παίζουν συνέχεια, συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε όλη αυτή την κατάσταση.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν ο αντίπαλος στην πρώτη ευκαιρία, για άλλη μια φορά μετά την Τούμπα, στην πρώτη φάση που δημιουργεί σκοράρει και βρίσκεσαι πίσω στο σκορ. Αυτό επηρεάζει πάρα πολύ την ήδη επιβαρυμένη ψυχολογία των παικτών.

Πραγματικά όμως, σήμερα η ομάδα στάθηκε όπως έπρεπε. Έβγαλε όλα τα ψυχικά χαρίσματα που έχουν μέσα τους αυτά τα παιδιά. Πάλεψαν μέχρι το τέλος.

Ισοφαρίσαμε, προσπαθήσαμε και να γυρίσουμε το ματς, δεν το καταφέραμε αλλά μόνο ικανοποιημένος μπορώ να είμαι από τους ποδοσφαιριστές μου. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη για εμάς.

Έχουμε δύο βασικούς που λείπουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Περιμένουμε τα αποψινά αποτελέσματα για να δούμε αν θα γυρίσουν πίσω αυτή την εβδομάδα που μας έρχεται. Έχουμε τραυματισμούς όπως του Μπελγκαζουανί και του Καραμπουέ.

Έχουμε παιδιά που περιμένουμε να έρθουν σε καλή κατάσταση γιατί είναι λίγο καιρό μαζί μας, όπως ο Γιουσούφ ή ο Σουμπίνιο που προέρχεται από τραυματισμό.

Όπως καταλαβαίνετε τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και οι παίκτες πολύ επιβαρυμένοι. Χρειάζεται κάποιες ποιοτικές προσθήκες η ομάδα.

Ήδη είμαστε σε λειτουργία γι' αυτό το κομμάτι με τη διοίκηση. Δεν γνωρίζω τελικά ποια παιδιά θα καταφέρουμε να αποκτήσουμε γιατί ξέρετε ότι είναι ιδιαίτερη αυτή η μεταγραφική περίοδος.

Εγώ όμως αυτά τα παιδιά που έχω κάθε μέρα στα αποδυτήρια, αυτούς υπολογίζω και πιστεύω ότι θα γυρίσουμε την κατάσταση με αυτά τα παιδιά".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Από ένα ημίχρονο για Λεβαδειακό και Ατρόμητο, στο 1-1 της Λιβαδειάς
Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της 17ης αγωνιστικής της Super League
TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ