ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χριστόπουλος: "Συνεχίζουμε τον πόλεμο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Χριστόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Χριστόπουλος υποστήριξε μετά το 1-1 του Λεβαδειακού με τον Αστέρα ότι μπορεί η ομάδα του να μην κέρδισε αυτή τη μάχη, αλλά ότι θα συνεχίσει τον πόλεμο με τους παίκτες του για την παραμονή.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 του Λεβαδειακού με τον Αστέρα Τρίπολης, ο τεχνικός των Βοιωτών, Γιάννης Χριστόπουλος, ανέφερε: "Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την ενέργεια των ποδοσφαιριστών μου. Το παιχνίδι πήγε στις προσωπικές μονομαχίες και στη δύναμη λόγω των καιρικών συνθηκών.

Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και με εξαίρεση το πρώτο 15λεπτο-20λεπτο, όπου ο Αστέρας έκανε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, τον κρατήσαμε σχεδόν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα μακριά από την εστία μας. Δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες, καταφέραμε και σκοράραμε, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ που είναι πάρα πολύ ωραίο, αλλά δεν το βλέπουμε να μπαίνει και συχνά.

Με παίκτη παραπάνω, προσπαθήσαμε με καθαρό μυαλό να φτάσουμε κοντά στην εστία της Τρίπολης, κυρίως από τα άκρα, αλλά στο τελείωμα των ενεργειών, δεν καταφέραμε να πετύχουμε το δεύτερο τέρμα. Δεν κερδίσαμε αυτή τη μάχη, συνεχίζουμε τον πόλεμο, έχουν μείνει έξι ματς, πρέπει να διατηρήσουμε σε αυτό το επίπεδο την ομάδα και σε αυτές τις εμφανίσεις. Πηγαίνουμε παιχνίδι - παιχνίδι".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ