ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χριστόπουλος: "Σημαντικός βαθμός"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Χριστόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' το βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, ενώ υποστήριξε πως οι παίκτες του Λεβαδειακού κυνήγησαν μέχρι το τέλος τη νίκη.

Ο Λεβαδειακός, παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) απ' την Ξάνθη, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κάρλος Μιλιάζες.

Ένα αποτέλεσμα που βοηθάει σημαντικά τους Βοιωτούς στη μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γιάννης Χριστόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του, δεν θέλησε να αναφερθεί στο όριο παραμονής, ενώ έκανε ειδική μνεία στα οχτώ λεπτά των καθυστερήσεων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Τα παιδιά πίστεψαν στην νίκη από το πρώτο λεπτό και το κυνηγήσαμε μέχρι το τέλος. Δώσαμε ένα εύκολο γκολ στην Ξάνθη που προηγήθηκε δυο φορές. Παίξαμε ποδόσφαιρο αλλά καταφέραμε να αποσπάσουμε αυτόν τον βαθμό της ισοπαλίας που είναι σημαντικός για εμάς. Δεν μπορώ ακόμα να αντιληφθώ πόσο θα πάνε οι βαθμοί ως προς τη σωτηρία. Είδαμε κενά στα πλάγια της άμυνας, παίξαμε από εκεί, ανοίξαμε τα "φτερά" μας και νομίζω πως δικαιωθήκαμε. Ελάτε στη θέση μας να καταλάβετε πώς ένιωσαν οι παίχτες μας μετά από οκτώ λεπτά καθυστερήσεις. Ζητάω συγγνώμη αν ενοχληθήκατε" .

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ