ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χριστόπουλος: "Σημαντικός βαθμός για τη συνέχεια"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάννης Χριστόπουλος, μετά το τέλος του ματς εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον βαθμό που απέσπασε η ομάδα του στην Λεωφόρο.

Ένα πολύ σημαντικό βαθμό ενόψει της συνέχειας και της μάχης που δίνει για την παραμονή πήρε στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Χριστόπουλο να είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ιδίως στο ανασταλτικό κομμάτι, όχι όμως και στο επιθετικό.

Και αυτό γιατί αν και είχαν δουλέψει ένα πλάνο δεν μπόρεσαν να το εφαρμόσουν κάνοντας αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις. Χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής είπε στη συνέντευξη Τύπου:

"Δεν ήταν εύκολο σήμερα να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Μάλιστα είχαμε και ένα ντεσαβαντάζ καθώς είχαμε μεσοβδόμαδα ματς Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού. Τα περισσότερα γκολ ο Παναθηναϊκός τα έχει πετύχει σε παιχνίδι μετάβασης και εμείς προσπαθήσαμε να κλείσουμε τον άξονα. Είμαι ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας μου αλλά εκεί που δεν είμαι ικανοποιημένος είναι από το επιθετικό μας παιχνίδι. Είχαμε ένα πλάνο που δεν καταφέραμε να το εφαρμόσουμε, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο όπου μας έλειψε η αυτοπεποίθηση ακόμη και σε εύκολες πάσες, χωρίς να δεχόμαστε ιδιαίτερη πίεση ήμασταν "σκληροί" με την μπάλα και κάναμε εύκολα λάθη.

Τελικά ο βαθμός που πήραμε είναι πολύ σημαντικός για την προσπάθεια που κάνουμε για τη σωτηρία της ομάδας και τη συνέχεια του πρωταθλήματος".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ