ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χριστόπουλος: "Σημαντική νίκη, πάμε για νίκη και με τον Ηρακλή"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάννης Χριστόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Βέροια στάθηκε στη σημασία της νίκης της ομάδας του αλλά έδωσε το σύνθημα και για τη συνέχεια και το παιχνίδι με τον Ηρακλή την Τετάρτη.

Η νίκη επί της Βέροιας με 3-1 ήταν πολύ σημαντική για τον Λεβαδειακό αλλά ακόμα η ομάδα της Βοιωτίας δεν έχει σωθεί. Αυτό θα γίνει σε μεγάλο βαθμό αν έρθει η επικράτηση και στη Θεσσαλονίκη στο ματς με τον Ηρακλή.

Βέβαια όπως δήλωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος η ομάδα του είναι ικανή ιδίως στην Λιβαδειά να πάρει βαθμούς και κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ που θα υποδεχθεί στη συνέχεια.

Ο 45χρονος τεχνικός δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για το πάθος που είχαν και την επικράτηση και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Στέλιο Βασιλείου που τα έδωσε όλα παρά το γεγονός ότι αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στην διάρκεια του ματς.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς στην προσπάθεια που κάνουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Τα παιδιά ήθελαν πάρα πολύ το παιχνίδι. Υπήρχε το ανάλογο άγχος. Μπήκαμε στα πρώτα δέκα λεπτά αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε κάποιες μονομαχίες. Δεν μας πήγαν οι φάσεις.

Στη συνέχεια όμως καταφέραμε και πήραμε πρωτοβουλία στο παιχνίδι. Ίσως ξεχνάω κάποιες φάσεις αλλά κινδυνέψαμε από δυο στημένες φάσεις από τον αντίπαλο. Ένα φάουλ και ένα γκολ που δεχτήκαμε πάλι από στημένη φάση. Και εκτός από τα τρία γκολ που πετύχαμε, βρεθήκαμε άλλες δυο-τρεις φορές σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πιο νωρίς κάποιο γκολ.

Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Ιδιαίτερα στον Στέλιο Βασιλείου ο οποίος αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα αλλά έδωσε ότι είχε μέσα του για την ομάδα. Η νίκη αυτή δίνει μόνο τρεις πόντους στην ομάδα μου δυστυχώς. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε ακόμα στη διαδικασία του να βρούμε βαθμούς για να μείνουμε στην κατηγορία. Ήδη έχουμε αρχίσει και σκεφτόμαστε το ματς της Τετάρτης με τον Ηρακλή όπου αυτό είναι καθοριστικό παιχνίδι για εμάς".

Πήρατε μια διαφορά έξι βαθμών από Βέροια και Ηρακλή σας δίνει αυτό μια άνεση στην προσπάθεια για τη παραμονή ή όχι ακόμα;
"Κοιτάξτε σίγουρα αν δεν είχαμε κάνει νίκη σήμερα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αυτή η νίκη επιβραβεύει τα παιδιά και δίνει κουράγιο σε όλους να συνεχίσουμε πιο δυνατά την προσπάθεια. Είναι όμως ακόμη άλλα τέσσερα ματς, δηλαδή είναι 12 βαθμοί. Είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια, πάρα πολλοί οι βαθμοί. Η κάθε ομάδα έχει το δικό της πρόγραμμα. Εμείς πρέπει την Τετάρτη στον Ηρακλή να δώσουμε ότι έχουμε μέσα μας για να φτάσουμε στη νίκη".

Υπήρξε ανησυχία όταν ισοφαρίστηκε ο Λεβαδειακός;
"Αυτό ήταν ένα παιχνίδι που ήθελε υπομονή. Ήθελε υπομονή ώστε να παίξουμε με σιγουριά στην αμυντική μας λειτουργία και με αποφασιστικότητα στην επίθεση. Δεν κινδυνεύαμε από τον αντίπαλο, ήταν ένα διάστημα περίπου πέντε-δέκα λεπτών που ίσως είχε περισσότερη κατοχή τη μπάλα στα πόδια του. Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε πίεση στα χαφ αυτή που θέλαμε. Αλλά δεχτήκαμε απ' ένα φάουλ από αρκετά μακριά ένα γκολ και αυτό έφερε απογοήτευση. Αλλά τα παιδιά ήταν ήρεμοι, ήταν αποφασιστικοί. Είχαν καθαρό μυαλό, μας βοήθησε και ο κόσμος που ήρθε σήμερα και τον ευχαριστούμε και φτάσαμε σε αυτή τη σπουδαία νίκη".

Τα δυο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια είναι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και η ομάδα ίσως ψάχνει ακόμα βαθμούς. Υπάρχει προβληματισμός γιατί τα παιχνίδια θα είναι από τα πιο δύσκολα;
"Θα σας πω κάτι ότι από τον καιρό που είμαι εδώ συνάντησα κάποια θετικά στοιχεία στην ομάδα, στους ποδοσφαιριστές αλλά συναντήσαμε και κάποια θέματα τα οποία δεν μπορούμε να δώσουμε λύση αυτή την περίοδο και δεν μιλάω για το ρόστερ της ομάδας. Για άλλα θέματα. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, βάση των δυνατοτήτων που έχουμε. Η ομάδα όμως είναι ικανή να πάρει βαθμούς απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και ειδικά εδώ μέσα στην έδρα μας. Εμείς αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή όπου θέλουμε μόνο τη νίκη. Αλλά μπορούμε σε όλα τα επόμενα ματς να κερδίσουμε βαθμούς".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ