ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χριστόπουλος: "Φεύγω σαν φίλος"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Χριστόπουλος με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του Λεβαδειακού αποχαιρέτησε άπαντες στην ομάδα της Βοιωτίας. Δεν άνοιξε τα χαρτιά του για Ολυμπιακό ο Φαράντος.

Ο πρώην τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάννης Χριστόπουλος, την Παρασκευή αποχαιρέτησε στους παίκτες του με μια ομιλία που έκανε στα αποδυτήρια του γηπέδου πριν την προπόνηση. Το Σάββατο με επίσημη δήλωση του στην ιστοσελίδα του συλλόγου θέλησε να αποχαιρετήσει άπαντες στον σύλλογο και να τους ευχαριστήσει για τη συνεργασία που είχαν.

Ο Χριστόπουλος επανέλαβε ότι φεύγει σαν φίλος και τόνισε ότι ο Λεβαδειακός θα πετύχει την παραμονή του στην Super League.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, το επιτελείο της ομάδας και τον κ. Κομπότη για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε. Φεύγω σαν φίλος, από μία ποδοσφαιρική οικογένεια και μία φιλόξενη πόλη. Είμαι σίγουρος ότι ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θα καταφέρει αυτό που του αξίζει, δηλαδή την παραμονή στη Super League».

ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΦΑΡΑΝΤΟΣ

Σε ότι έχει να κάνει με την αποστολή του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Φαράντος δεν ανακοίνωσε 20άδα ή 18άδα και εκτός είναι σίγουρα οι τραυματίες αλλά και οι Ουόν, Καλτσάς που είναι τιμωρημένοι. Επίσης δεν θέλησε να ανοίξει και τα πλάνα του αναφορικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει την Κυριακή.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ