ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χριστόπουλος: "Εμείς θα μείνουμε στη Super League"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάννης Χριστόπουλος, υποστήριξε ότι παρά την ήττα από την Κέρκυρα οι Βοιωτοί εάν συνεχίσουν σε αυτό το δρόμο θα παραμείνουν στη Super League.

Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος από την Κέρκυρα ωστόσο δέχθηκε το γκολ από τον Ματιέ Γκομές και γνώρισε την εκτός έδρας ήττα (1-0) για την 20ή αγωνιστική της Super League. Ο τεχνικός των Βοιωτών, Γιάννης Χριστόπουλος, παρά την απογοήτευσή του, ξεκαθάρισε ότι εάν οι Βοιωτοί συνεχίσουν σε αυτό το δρόμο θα παραμείνουν στη Super League.

"Σήμερα η ομάδα μου μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό στο ματς, με αποφασιστικότητα. Τα παιδιά είχαν σωστές αποφάσεις και καλό προσανατολισμό. Καταφέραμε, πιστεύω, σχεδόν να κυριαρχήσουμε στο ματς. Δεν κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλο, πέρα από κάποιες στημένες φάσεις.

Εμείς βγάλαμε κάποιες κλασικές ευκαιρίες, τις οποίες δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε. Δυστυχώς, δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, που ξεκινάει από ένα πλάγιο το οποίο θα έπρεπε να έχουμε "καθαρίσει". Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να ρισκάρουμε κι άλλο, προσπαθήσαμε, δημιουργήσαμε πάρα πολλές και φάσεις, αλλά και υποψίες φάσης. Ήμασταν κοντά στην περιοχή του αντιπάλου και μπορούσαμε με μια καλύτερη τελική πάσα να βρεθούμε ακόμη πιο δυνατά στην αντίπαλη εστία. Κάναμε καλή άμυνα σε ανοικτό γήπεδο, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το σημερινό.

Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, αλλά δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει χρόνος ούτε για απογοητεύσεις ούτε για στεναχώρια. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, η ομάδα γίνεται συνέχεια και καλύτερη κι αν συνεχίσουμε κι έχουμε την ίδια απόδοση δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Στο τέλος εμείς θα είμαστε εμείς που θα μείνουμε στη Super League".

Για τη δική του πορεία στον πάγκο: "Από τη στιγμή που ήρθα, η ομάδα έχει πολλές απουσίες - με τραυματισμούς και παιδιά που έλειπαν - και δύσκολο πρόγραμμα. Ιδιαίτερα στο δεύτερο γύρο έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Παρόλα αυτά, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι - το δείχνει και η εικόνα μας - με οποιαδήποτε ομάδα και σε οποιαδήποτε έδρα να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς. Στα τελευταία ματς υπήρχε μια κακοδαιμονία, βρισκόμασταν πίσω στο σκορ, χάναμε πολλές ευκαιρίες, ο αντίπαλος βρισκόταν πίσω στο σκορ με μία φάση. Όταν θα φύγει αυτό, εφόσον συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια απόδοση, όλα θα έρθουν ομαλά".

Για τον Μουλόπουλο: "Έχει μια εξάρθρωση του αγκώνα, είναι ακόμη στο νοσοκομείο".

Για τις ευκαιρίες που είχε για γκολ η ομάδα του: "Αρκετές φορές βρεθήκαμε στην περιοχή, για μισό βήμα ο Μάντζιος - για μισό βήμα ο Σίλβα, δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε μια φάση και βέβαια όταν υπάρχει μια ομάδα με επιβαρυμένη ψυχολογία όταν πάλι βρίσκεται κόντρα στη ροή του αγώνα πίσω στο σκορ, σίγουρα αυτό δε βοηθά καθόλου. Τα παιδιά, όμως, έδειξαν χαρακτήρα και κυνηγήσαμε με ορθολογικό τρόπο το βαθμό της ισοπαλίας μέχρι και το τελευταίο λεπτό".

Για τα επόμενα ματς: "Ισχύει για όλες τις ομάδες που βρίσκονται σε αυτή τη φάση, ότι κάθε ματς είναι ένας τελικός. Σε κάθε αγώνα θα έχουμε αυτή την εικόνα που είχαμε σήμερα και θα διεκδικούμε τη νίκη μέχρι το τέλος".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ