ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χριστόπουλος: "Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση σε επίθεση και άμυνα"

Χριστόπουλος: "Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση σε επίθεση και άμυνα"
Χριστόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάννης Χριστόπουλος, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με την Βέροια υποστήριξε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Το ντεμπούτο του Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο του Λεβαδειακού δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα με τους Βοιωτούς να γνωρίζουν την ήττα με 2-0 από την Βέροια.

Ο 45χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση με την ομάδα της Ημαθίας τόνισε πως οι παίκτες του δεν είχαν αυτοπεποίθηση και αυτό φάνηκε σε αρκετές φάσεις τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Δήλωσε όμως αισιόδοξος για τη συνέχεια. Χαρακτηριστικά είπε:

"Σήμερα παίξαμε ένα παιχνίδι το οποίο το θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά δυστυχώς το χάσαμε. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα μου, στα 50 πρώτα λεπτά, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν η έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Και αυτό φάνηκε και στην φάση της επίθεσης όπου παίζαμε πολύ άμεσα χωρίς να προσπαθούμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας, φοβόμασταν και με αρκετές μεγάλες μπάλες από πίσω. Αλλά και στην φάση της άμυνας δεν πηγαίναμε με αποφασιστικότητα πάνω στα μαρκαρίσματα.

Παρόλα αυτά και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες φάσεις κλασικές με τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και να είμαστε μέσα στο ματς δυνατά. Δυστυχώς για εμάς δεχτήκαμε ένα γκολ στο πρώτο λεπτό της επανάληψης το οποίο μας έφερε πολύ πίσω. Παρόλα αυτά τα παιδιά προσπάθησαν, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Κυνήγησαμε έστω το γκολ μέχρι τις καθυστερήσεις του αγώνα και αυτό είναι σημαντικό. Είμαι βεβαίως ότι στα επόμενα παιχνίδια θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ